OVER DEMABRILL 900 ml AUTOBELLA LAVAINCERA

SKU OA0270 Kategorije , Brand:

10 na zalihi

33,86kn

Akcija -10%
Akcija!

Opis

ŠAMPON ZA RUČNO PRANJE AUTOMOBILA SA SJAJILOM
Pjenasti šampon visoke koncentracije bez fosfata, obogaćen posebnim sastojcima, koji daju sjaj. Čisti i odmašćuje u potpunosti, uklanja ostatke insekata i smoga na bilo kojoj vrsti laka čak na onoj osjetljivoj. Poseban sastav podržava pad vode i olakšava sušenje vozila, ostavljajući ih posebno sjajnima. Mogu se koristiti za ručno pranje s rukavicom i spužvom, a u automatskim praonicama ima ulogu šampona za četke. Namijenjen također za čišćenje motora i skutera. Razrijediti s vodom 1: 100.

Tvrtka ATAS Srl je lansirala novu liniju proizvoda OVER koja sadrži proizvode širokog sprektra za održavanje i njegu svakog automobila. Asortiman proizvoda linije OVER posebno se odnosi na održavanje i čišćenje svih vrsta vozila, radionica i proizvodnih pogona. Novu liniju proizvoda karakterizira najviša razina kvalitete proizvoda koja prati ekološke norme.
Riječ je o proizvodima sa istim specifikacijama i istom razine kvalitete kao i proizvodi ATAS, koja je u nekim segmentima čak i poboljšana. Uz to, velika značajka se odnosi na poštivanje najstrožih ekoloških standarda.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “OVER DEMABRILL 900 ml AUTOBELLA LAVAINCERA”
Share on facebook
Facebook

Upit o proizvodu