OVER VIGOR 25 kg

SKU OP0103 Kategorije , Brand:

2 na zalihi

91,22

Akcija -30%
Najniža cijena po kojoj je proizvod prodan u zadnjih 30 dana: 91,22 €.
Trenutna akcija traje do: 19.06.2024 10:00.
Akcija!

Opis

SREDSTVO ZA PRANJE IZVANA VISOKE KONCENTRACIJE U DVIJE FAZE
Kvalitetno sredstvo u dvije faze, originalno s kemijskog aspekta budući da se predstavlja u dva odvojena sloja koji se očituju kod jake koncentracije. Odmašćuje, uklanja sloj prljavštine iz prometa, ne oštećuje lak i ne ostavlja mrlje na njemu. Može se koristiti za automobile, kamione, traktore, ugrađene motore. Razrjeđuje se s vodom 1 : 80-100; kao sredstvo za pranje izvana 1 : 8-10 i za traktore 1 : 4. Ne koristi se za motore i skutere.

Tvrtka ATAS Srl je lansirala novu liniju proizvoda OVER koja sadrži proizvode širokog sprektra za održavanje i njegu svakog automobila. Asortiman proizvoda linije OVER posebno se odnosi na održavanje i čišćenje svih vrsta vozila, radionica i proizvodnih pogona. Novu liniju proizvoda karakterizira najviša razina kvalitete proizvoda koja prati ekološke norme.
Riječ je o proizvodima sa istim specifikacijama i istom razine kvalitete kao i proizvodi ATAS, koja je u nekim segmentima čak i poboljšana. Uz to, velika značajka se odnosi na poštivanje najstrožih ekoloških standarda.

Facebook

Upit o proizvodu