ABRO PASTA ZA POLIRANJE CRNA 473 ml

SKU AB-301 BLK Kategorije , Brand:

Nema na zalihi

8,23

Akcija -16%
Najniža cijena po kojoj je proizvod prodan u zadnjih 30 dana: 8,23 €.
Trenutna akcija traje do: 17.06.2024 10:00.
Akcija!

Opis

ABRO Color Car Polish – polir pasta (crna).
Ova polir pasta sadrži modifikatore boje, koji je čine prilagodljivom osnovnoj nijansi Vašeg automobila. Popunjava i manje ogrebotine.
UPUTSTVO : Temeljito operite i osušite Vaš automobil. Izbjegavajte primjenu na temperaturama ispod 10°C, zagrijanim površinama i na direktnoj sunčevoj svjetlosti! Dobro protresti prije upotrebe. Kružnim pokretima nanijeti na vozilo preko suhe krpe ili spužve, prvo na maloj, a onda na većoj površini jednoliko. Nanesite pastu i na pukotine te ogrebotine, koristeći kružne pokrete. Kod ovakvih površina eventualno nanijeti i drugi sloj. ABRO COLOR sistem neće prekriti duboke ogrebotine, napukline ili površine oštećene korozijom. Nakon sušenja (10 min.) obrisati sa suhom krpom, energičnim pokretima.

Abro je američki proizvođač autokozmetike, aditiva, proizvoda za zimske uvjete, raznih čistača i odmašćivača sa tradicijom preko 75 godina.
Ovaj brand nudi sve što je potrebno za sjaj, njegu i održavanje vašeg automobila po pristupačnim cijenama.
Ovdje u ponudi za vaš auto možete pronaći pastu i vosak za poliranje, zaštitno sredstvo za lak, sprej za njegu kože, plastike i vinila, sjajilo za gume, odstranjivač ogrebotina, univerzalna sredstva za čišćenje i još mnogo toga.

Facebook

Upit o proizvodu