ABRO PASTA ZA POLIRANJE CRVENA 473 ml

SKU AB-301 RED Kategorije , , Brand:

1 na zalihi

54,00kn

Akcija -10%
Akcija!

Opis

ABRO Color Car Polish – polir pasta (crvena).
Ova polir pasta sadrži modifikatore boje, koji je čine prilagodljivom osnovnoj nijansi Vašeg automobila. Popunjava i manje ogrebotine.
UPUTSTVO :Temeljito operite i osušite Vaš automobil. Izbjegavajte primjenu na temperaturama ispod 10°C, zagrijanim površinama i na direktnoj sunčevoj svjetlosti! Dobro protresti prije upotrebe. Kružnim pokretima nanijeti na vozilo preko suhe krpe ili spužve, prvo na maloj, a onda na većoj površini jednoliko. Nanesite pastu i na pukotine te ogrebotine, koristeći kružne pokrete. Kod ovakvih površina eventualno nanijeti i drugi sloj. ABRO COLOR sistem neće prekriti duboke ogrebotine, napukline ili površine oštećene korozijom. Nakon sušenja ( 10 min. ) obrisati sa suhom krpom, energičnim pokretima.

Abro je američki proizvođač autokozmetike, aditiva, proizvoda za zimske uvjete, raznih čistača i odmašćivača sa tradicijom preko 75 godina.
Ovaj brand nudi sve što je potrebno za sjaj, njegu i održavanje vašeg automobila po pristupačnim cijenama.
Ovdje u ponudi za vaš auto možete pronaći pastu i vosak za poliranje, zaštitno sredstvo za lak, sprej za njegu kože, plastike i vinila, sjajilo za gume, odstranjivač ogrebotina, univerzalna sredstva za čišćenje i još mnogo toga.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “ABRO PASTA ZA POLIRANJE CRVENA 473 ml”
Share on facebook
Facebook

Upit o proizvodu