QUIXX SET ZA POPRAVAK METALA

SKU 7710206 Kategorije , Brand:

20 na zalihi

13,67

Akcija -15%
Najniža cijena po kojoj je proizvod prodan u zadnjih 30 dana: 13,67 €.
Trenutna akcija traje do: 22.04.2024 10:00.
Akcija!

Opis

QUIXX SET ZA POPRAVAK METALA je vrhunski proizvod za poliranje prljavih ili oksidiranih metalnih površina u ponovno novi izgled. Uklanja tragove korištenja, sitne ogrebotine, zamagljenost i tragove oksidacije ili korozije. Ultimativni je proizvod za obnovu sjajnih i zagasitih površina metala kao što su zlato, srebro, platina, krom, plemeniti čelik, aluminij, magnezij, mesing, bakar i nikal. Visokoučinkoviti koncentrat za poliranje čisti i polira površinu te pruža učinkovit zaštitni sloj.

• Prikladno za metalne površine visokog sjaja, mat ili brušene
• Uključujući brusni papir za obnovu izvorne strukture brušenih površina ili za moderno matiranje sjajnih metalnih površina

QUIXX proizvodi profesionalne proizvode koji olakšavaju postizanje najboljih rezultata u tren oka. Asortiman QUIXX ima prave proizvode za popravak svega, od ogrebotina na boji automobila, akrilnim ili metalnim površinama do oštećenja kao što su udubljenja.

QUIXX Već 25 godina nudi inovativne proizvode za popravke „uradi sam“i tijekom godina je izgradio jedinstvenu stručnost u popravcima i zaštiti svih površina automobila, motocikala, čamaca, bicikala i kamp kućica.
Proizvodi su dostupni u preko 50 zemalja.

Facebook

Upit o proizvodu