SONAX FELGEN STAR 750 ml

SKU 227400 Kategorije , Brand:

10 na zalihi

77,60kn

Akcija -3%
Akcija!

Opis

Sonax čistač naplataka jednostavno uklanja najtvrdokorniju prljavštinu poput čestice kočione prašine, ulja i ostataka gume sa svih čeličnih,aluminijskih naplataka, kromiranih i poliranih naplataka. Osigurava maksimalno prianjanje čistača na površinu naplataka te pojačava efekt čišćenja. Ne sadrži kiselinu i nije korozivan prema metalnim dijelovima.

Upotreba: Okrenuti mlaznicu na vrhu proizvoda u položaj špricanja. Sa male udaljenosti pošpricati na suhe ili vlažne naplatke. Ostaviti da djeluje 3-5 minuta kako bi uklonili sve nečistoće. Za vrijeme djelovanja tekućina mijenja boju iz prozirne u crvenu. Upotrijebite spužvu ili mekanu četku na tvrdokornim zaprljanjima. Na kraju, isperite koristeći jaki mlaz vode ili visoko tlačni uređaj.

Kad je riječ o vrlo kvalitetnim proizvodima za njegu automobila, SONAX je često prvi kod odabira kupaca. Više od 50 godina iskustva, najviši standardi kvalitete i status vodećeg proizvođača auto kozmetike rezultiraju velikim brojem zadovoljnih kupaca. Stalna ulaganja u istraživanje i razvoj temelj su inovativnih i izuzetno učinkovitih novih proizvoda. Proizvodi stvoreni da zadovolje potrebe najzahtjevnijih kupaca.

Kvalitetu proizvoda garantira vrhunski tim stručnjaka u laboratorijima u sklopu tvornice. Prema mnogima istraživanjima najpoznatije je ime u kategoriji auto kozmetike u mnogima zemljama. Paleta proizvoda zadovoljava potrošače u bilo kojemu dijelu njege i održavanja vozila. Isto tako tu su i proizvodi namijenjeni profesionalnoj upotrebi. SONAX je službeni dobavljač F1 tima Mclaren Mercedes.

SONAX ima najbolje ocjene u stručnom tisku te pobjede na usporednim testovima. Priznanja uglednih istraživačkih institucija potvrđuju visoku kvalitetu SONAX proizvoda. Također, što je posebno važno za vlasnike automatskih autopraonica, SONAX nudi vrhunsku kvalitetu kompletne linije proizvoda za njegu i održavanje vozila.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “SONAX FELGEN STAR 750 ml”
Share on facebook
Facebook

Upit o proizvodu