SONAX INTENZIVNI ČISTAČ 25L

SKU 626705 Kategorija Brand:

3 na zalihi

1.503,50kn

Akcija -3%
Akcija!

Opis

Univerzalno primjenjivi alkalni deterdžent. Kod instalacija za automatsko pranje automobila može se koristiti kao pjena, šampon, sredstvo za čišćenje četkicama (također tekstilne četke), sredstvo za čišćenje naplataka i sredstvo za čišćenje cerada. Uklanja sve vrste prljavštine, uključujući masti i ulja, brzo, temeljito i bez ostataka. Idealno za upotrebu u opremi za prskanje i u samoposlužnim uređajima za pranje. Može se koristiti kao sredstvo za čišćenje četkom u koncentriranom obliku (1: 1 do 1: 5).

Kad je riječ o vrlo kvalitetnim proizvodima za njegu automobila, SONAX je često prvi kod odabira kupaca. Više od 50 godina iskustva, najviši standardi kvalitete i status vodećeg proizvođača auto kozmetike rezultiraju velikim brojem zadovoljnih kupaca. Stalna ulaganja u istraživanje i razvoj temelj su inovativnih i izuzetno učinkovitih novih proizvoda. Proizvodi stvoreni da zadovolje potrebe najzahtjevnijih kupaca.

Kvalitetu proizvoda garantira vrhunski tim stručnjaka u laboratorijima u sklopu tvornice. Prema mnogima istraživanjima najpoznatije je ime u kategoriji auto kozmetike u mnogima zemljama. Paleta proizvoda zadovoljava potrošače u bilo kojemu dijelu njege i održavanja vozila. Isto tako tu su i proizvodi namijenjeni profesionalnoj upotrebi. SONAX je službeni dobavljač F1 tima Mclaren Mercedes.

SONAX ima najbolje ocjene u stručnom tisku te pobjede na usporednim testovima. Priznanja uglednih istraživačkih institucija potvrđuju visoku kvalitetu SONAX proizvoda. Također, što je posebno važno za vlasnike automatskih autopraonica, SONAX nudi vrhunsku kvalitetu kompletne linije proizvoda za njegu i održavanje vozila.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “SONAX INTENZIVNI ČISTAČ 25L”
Share on facebook
Facebook

Upit o proizvodu