SONAX LOSION ZA NJEGU KOŽE 250 ml

SKU 291141 Kategorije , Brand:

10 na zalihi

12,64

Akcija -20%
Najniža cijena po kojoj je proizvod prodan u zadnjih 30 dana: 11,85 €.
Trenutna akcija traje do: 27.05.2024 10:00.
Akcija!

Opis

SONAX Losion za njegu kože automobila

Vaš auto ima kožna sjedala, a kako bi ostala u besprijekornom stanju potreban im je Sonax losion. Losion za nježno čišćenje i njegu unutrašnjosti automobila. Osim automobila, koristi se i za motocikle i ostale glatke kože. Osvježava boje i vraća miris prirodne kože. Jednostavno uklanja prljavštinu, ulje i masnoće. Kožu čini posebno podatnom i sprječava je da pukne. Silikonski voskovi i pčelinji vosak daju koži izvrsnu i dugotrajnu zaštitu i vodo odbojni učinak.

Kad je riječ o vrlo kvalitetnim proizvodima za njegu automobila, SONAX je često prvi kod odabira kupaca. Više od 50 godina iskustva, najviši standardi kvalitete i status vodećeg proizvođača auto kozmetike rezultiraju velikim brojem zadovoljnih kupaca. Stalna ulaganja u istraživanje i razvoj temelj su inovativnih i izuzetno učinkovitih novih proizvoda. Proizvodi stvoreni da zadovolje potrebe najzahtjevnijih kupaca.

Kvalitetu proizvoda garantira vrhunski tim stručnjaka u laboratorijima u sklopu tvornice. Prema mnogima istraživanjima najviše je prepoznatljivo ime u kategoriji auto kozmetike u mnogima zemljama. Paleta proizvoda zadovoljava potrošače u bilo kojemu dijelu njege i održavanja vozila. Isto tako tu su i proizvodi namijenjeni profesionalnoj upotrebi. SONAX je službeni dobavljač F1 tima Mclaren Mercedes.

SONAX ima najbolje ocjene u stručnom tisku te pobjede na usporednim testovima. Priznanja uglednih istraživačkih institucija potvrđuju visoku kvalitetu SONAX proizvoda. Također, što je posebno važno za vlasnike automatskih autopraonica, SONAX nudi vrhunsku kvalitetu kompletne linije proizvoda za njegu i održavanje vozila.

Facebook

Upit o proizvodu