SONAX MARAMICE ZA UNUTRAŠNJOST 25/1

10 na zalihi

43,70kn

Akcija -5%
Akcija!

Opis

SONAX Maramice za unutrašnjost 25/1

Prašina na armaturi, nečistoće na oblogama sjedala je nešto što smeta svakom vozaču. Prednosti SONAX maramica za čišćenje unutrašnjosti je snažna formula koja uklanja sve nečistoće jednim potezom. Čisti sve unutarnje površine u vozilima: kokpit, obloge vrata, obloge krova, sjedala, presvlake i kožu. SONAX maramice za čišćenje nalaze se u praktičnom pakiranju koje svoje mjesto mogu naći u bilo kojem pretincu vašeg automobila.

Pakiranje 25 kom

Kad je riječ o vrlo kvalitetnim proizvodima za njegu automobila, 
SONAX je često prvi kod odabira kupaca. Više od 50 godina iskustva, najviši standardi kvalitete i status vodećeg proizvođača auto kozmetike rezultiraju velikim brojem zadovoljnih kupaca. Stalna ulaganja u istraživanje i razvoj temelj su inovativnih i izuzetno učinkovitih novih proizvoda. Proizvodi stvoreni da zadovolje potrebe najzahtjevnijih kupaca.

Kvalitetu proizvoda garantira vrhunski tim stručnjaka u laboratorijima u sklopu tvornice. Prema mnogima istraživanjima najpoznatije je ime u kategoriji auto kozmetike u mnogima zemljama. Paleta proizvoda zadovoljava potrošače u bilo kojemu dijelu njege i održavanja vozila. Isto tako tu su i proizvodi namijenjeni profesionalnoj upotrebi. SONAX je službeni dobavljač F1 tima Mclaren Mercedes.

SONAX ima najbolje ocjene u stručnom tisku te pobjede na usporednim testovima. Priznanja uglednih istraživačkih institucija potvrđuju visoku kvalitetu SONAX proizvoda. Također, što je posebno važno za vlasnike automatskih autopraonica, SONAX nudi vrhunsku kvalitetu kompletne linije proizvoda za njegu i održavanje vozila.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “SONAX MARAMICE ZA UNUTRAŠNJOST 25/1”
Share on facebook
Facebook

Upit o proizvodu