SONAX NJEGA KOKPITA NEW CAR 400 ml

10 na zalihi

37,83kn

Akcija -3%
Akcija!

Opis

Sredstvo za održavanje ploče s instrumentima. Čisti i održava sve plastične dijelove unutar automobila. Unutrašnjost automobila osvježava ugodnm mirisom i daje novi sjaj. Djeluje protiv prašine, anti-statički i štiti plastiku od napuknuća. Prikladan je i za elemente od drveta. Bez silikona.

Pakiranja: 400 ml

Najbolje ga je primijeniti s Sonax krpom od mikrovlakana za unutarnje čišćenje.

Kad je riječ o vrlo kvalitetnim proizvodima za njegu automobila,  SONAX je često prvi kod odabira kupaca. Više od 50 godina iskustva, najviši standardi kvalitete i status vodećeg proizvođača auto kozmetike rezultiraju velikim brojem zadovoljnih kupaca. Stalna ulaganja u istraživanje i razvoj temelj su inovativnih i izuzetno učinkovitih novih proizvoda. Proizvodi stvoreni da zadovolje potrebe najzahtjevnijih kupaca.

Kvalitetu proizvoda garantira vrhunski tim stručnjaka u laboratorijima u sklopu tvornice. Prema mnogima istraživanjima najpoznatije je ime u kategoriji auto kozmetike u mnogima zemljama. Paleta proizvoda zadovoljava potrošače u bilo kojemu dijelu njege i održavanja vozila. Isto tako tu su i proizvodi namijenjeni profesionalnoj upotrebi. SONAX je službeni dobavljač F1 tima Mclaren Mercedes.

SONAX ima najbolje ocjene u stručnom tisku te pobjede na usporednim testovima. Priznanja uglednih istraživačkih institucija potvrđuju visoku kvalitetu SONAX proizvoda. Također, što je posebno važno za vlasnike automatskih autopraonica, SONAX nudi vrhunsku kvalitetu kompletne linije proizvoda za njegu i održavanje vozila.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “SONAX NJEGA KOKPITA NEW CAR 400 ml”
Share on facebook
Facebook

Upit o proizvodu