SONAX PROFILINE NJEGA PLASTIKE - IZVANA I IZNUTRA 5 L

SKU 205500 Kategorija Brand:

5 na zalihi

717,80kn

Akcija -3%
Akcija!

Opis

Sredstvo za održavanje i njegu plastike. Osvježava boje, pruža sjaj i uklanja dosadne mrlje i ogrebotine. Čuva svu plastiku u unutrašnjosti vozila. Pruža optimalnu zaštitu motora. Bez otapala. Najlakše je nanijeti neposredno nakon pranja motora. Može se nanositi i na vanjski dio vozila.

Kad je riječ o vrlo kvalitetnim proizvodima za njegu automobila, SONAX je često prvi kod odabira kupaca. Više od 50 godina iskustva, najviši standardi kvalitete i status vodećeg proizvođača auto kozmetike rezultiraju velikim brojem zadovoljnih kupaca. Stalna ulaganja u istraživanje i razvoj temelj su inovativnih i izuzetno učinkovitih novih proizvoda. Proizvodi stvoreni da zadovolje potrebe najzahtjevnijih kupaca.

Kvalitetu proizvoda garantira vrhunski tim stručnjaka u laboratorijima u sklopu tvornice. Prema mnogima istraživanjima najpoznatije je ime u kategoriji auto kozmetike u mnogima zemljama. Paleta proizvoda zadovoljava potrošače u bilo kojemu dijelu njege i održavanja vozila. Isto tako tu su i proizvodi namijenjeni profesionalnoj upotrebi. SONAX je službeni dobavljač F1 tima Mclaren Mercedes.

SONAX ima najbolje ocjene u stručnom tisku te pobjede na usporednim testovima. Priznanja uglednih istraživačkih institucija potvrđuju visoku kvalitetu SONAX proizvoda. Također, što je posebno važno za vlasnike automatskih autopraonica, SONAX nudi vrhunsku kvalitetu kompletne linije proizvoda za njegu i održavanje vozila.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “SONAX PROFILINE NJEGA PLASTIKE – IZVANA I IZNUTRA 5 L”
Share on facebook
Facebook

Upit o proizvodu