SONAX PROFILINE FINAL 01-06

SKU 278300 Kategorije , , Brand:

10 na zalihi

227,95kn

Akcija -3%
Akcija!

Opis

SONAX 278300 PROFILINE FINAL 1L – završna pasta za poliranje

• Brzo djelujuća pasta za poliranje za strojnu i ručnu primjenu
• Uklanja holograme
• Savršeno pojačava boje
• Izuzetno jednostavna za upotrebu
• Površina dobiva posebnu glatkoću. Snažno pojačava, obogaćuje boje, daje automobilu sjajan izgled i maksimalnu glatkoću površine.
Sadrži silikon.

Uputa za upotrebu:

1. Temeljito operite automobil i osušite ga.
2. Protresite bocu paste za poliranje prije upotrebe.
3. Nanesite malo proizvoda na mekanu spužvu, kao što je spužva za doziranje proizvoda SONAX (417300). Proizvod rasporedite po dijelovima površine. Zatim taj dio površine ispolirajte krpom od mikrovlakana (416241 ili 450700). Na ovaj način polirajte cijeli automobil.
4. Kad koristite orbitalnu brusilicu: Koristite SONAX žutu podlogu za poliranje za orbitu (493341). Nanesite malo proizvoda na podlogu za poliranje i polirajte pri maloj brzini. Zatim taj dio površine ispolirajte krpom od mikrovlakana (416241 ili 450700).
5. Kada koristite rotacijsku brusilicu: Upotrijebite crnu podlogu za poliranje SONAX (493241). Nanesite malo proizvoda na podlogu za poliranje i polirajte pri maloj brzini i bez pritiskanja. Zatim taj dio površine ispolirajte krpom od mikrovlakana (416241 ili 450700).

U našoj ponudi možete pronaći SONAX liniju proizvoda za hobi i profi upotrebu. Bez obzira radi li se o malom automobilu, vozilu srednje klase ili luksuznom automobilu… Kad je u pitanju savršen izgled automobila, SONAX je uvijek tu. Za ljubitelje automobila i profesionalce podjednako. Kako bi osigurali dostupnost proizvoda za njegu automobila, SONAX radi u uskoj suradnji s trgovinskim partnerima specijaliziranih trgovaca, maloprodajnog sektora, naftne industrije i industrije automobila.

Kad je riječ o vrlo kvalitetnim proizvodima za njegu automobila, SONAX je često prvi kod odabira kupaca. Više od 50 godina iskustva, najviši standardi kvalitete i status vodećeg proizvođača auto kozmetike rezultiraju velikim brojem zadovoljnih kupaca. Stalna ulaganja u istraživanje i razvoj temelj su inovativnih i izuzetno učinkovitih novih proizvoda. Proizvodi stvoreni da zadovolje potrebe najzahtjevnijih kupaca.
Kvalitetu proizvoda garantira vrhunski tim stručnjaka u laboratorijima u sklopu tvornice. Prema mnogima istraživanjima najpoznatije je ime u kategoriji auto kozmetike u mnogima zemljama. Paleta proizvoda zadovoljava potrošače u bilo kojemu dijelu njege i održavanja vozila. Isto tako tu su i proizvodi namijenjeni profesionalnoj upotrebi. SONAX je službeni dobavljač F1 tima Mclaren Mercedes.
SONAX ima najbolje ocjene u stručnom tisku te pobjede na usporednim testovima. Priznanja uglednih istraživačkih institucija potvrđuju visoku kvalitetu SONAX proizvoda. Također, što je posebno važno za vlasnike automatskih autopraonica, SONAX nudi vrhunsku kvalitetu kompletne linije proizvoda za njegu i održavanje vozila.

Share on facebook
Facebook

Upit o proizvodu