SONAX ŠAMPON SUPERKONCENTRAT 1 L

SKU 314300 Kategorije , Brand:

7 na zalihi

40,26kn

Akcija -3%
Akcija!

Opis

SONAX šampon za visoki sjaj prožima i otapa prljavštinu, a pritom ne razgrađuje zaštitni sloj od voska na laku. Čisti sve površine  na automobilu – lak, gume, plastike, krom, vinil i stakla. Bez fosfata, pH neutralan i dermatološki ispitan.

Omjer miješanja: 2 čepa na 10 litara vode

Da bi u potpunosti uklonili prljavštinu sa svog vozila preporučamo Sonax višenamjensku spužvu za pranje. višenamjenska spužva ima svojstvo posebno snažnog upijanja. Posebno razvijene dvije različite površine za nanošenje. Siva strana ima mekšu strukturu i napravljena je za opće čišćenje vozila. Bijela strana ima hrapaviju površinu i idealna je za uklanjanje tvrdokornih prljavština npr. insekata.

Nakon pranja automobila preporučamo SONAX kožnu krpu za auto, neke površine je potrebno prebrisati nakon pranja automobila, s nekih površina je potrebno odstraniti ostatke vode. Npr stakla, haube i ostalih velikih površina koje ne izgledaju lijepo prekrivene mrljama od vode. Tu najbolje pomaže dobro nam poznata „jelenja koža“.

Kad je riječ o vrlo kvalitetnim proizvodima za njegu automobila, SONAX je često prvi kod odabira kupaca. Više od 50 godina iskustva, najviši standardi kvalitete i status vodećeg proizvođača auto kozmetike rezultiraju velikim brojem zadovoljnih kupaca. Stalna ulaganja u istraživanje i razvoj temelj su inovativnih i izuzetno učinkovitih novih proizvoda. Proizvodi stvoreni da zadovolje potrebe najzahtjevnijih kupaca.

Kvalitetu proizvoda garantira vrhunski tim stručnjaka u laboratorijima u sklopu tvornice. Prema mnogima istraživanjima najpoznatije je ime u kategoriji auto kozmetike u mnogima zemljama. Paleta proizvoda zadovoljava potrošače u bilo kojemu dijelu njege i održavanja vozila. Isto tako tu su i proizvodi namijenjeni profesionalnoj upotrebi. SONAX je službeni dobavljač F1 tima Mclaren Mercedes.

SONAX ima najbolje ocjene u stručnom tisku te pobjede na usporednim testovima. Priznanja uglednih istraživačkih institucija potvrđuju visoku kvalitetu SONAX proizvoda. Također, što je posebno važno za vlasnike automatskih autopraonica, SONAX nudi vrhunsku kvalitetu kompletne linije proizvoda za njegu i održavanje vozila.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “SONAX ŠAMPON SUPERKONCENTRAT 1 L”
Share on facebook
Facebook

Upit o proizvodu