SONAX SX90 PLUS EASYSPRAY 400 ml

SKU 474400 Kategorije , Brand:

10 na zalihi

50,44kn

Akcija -3%
Akcija!

Opis

SONAX SX90 PLUS EasySpray 

Ovaj sprej je odlično sredstvo za borbu protiv hrđe, idealan za primjenu u automobilima, u kućanstvu, u radionici kod hrđavih matica, vijaka, prekidača. Osim pomoći kod odvijanja ovo sredstvo štiti od ponovne korozije. Štiti, podmazuje i čuva osjetljive dijelove električnog alata i motora, satova te kućanske i vrtne aparate. Također je pogodno za čišćenje i održavanje oružja, precizne opreme i strojeva. Čisti, štiti i podmazuje lance i osovine za bicikle i motocikle. Uklanja katran, ostatke ljepila i naljepnice cijena. Pomoću EasySpray-a: dvostruki sustav prskanja za opsežnu i ciljanu primjenu bez zamjene mlaznica.

Pakiranja: 400 ml

Kad je riječ o vrlo kvalitetnim proizvodima za njegu automobila, 
SONAX je često prvi kod odabira kupaca. Više od 50 godina iskustva, najviši standardi kvalitete i status vodećeg proizvođača auto kozmetike rezultiraju velikim brojem zadovoljnih kupaca. Stalna ulaganja u istraživanje i razvoj temelj su inovativnih i izuzetno učinkovitih novih proizvoda. Proizvodi stvoreni da zadovolje potrebe najzahtjevnijih kupaca.

Kvalitetu proizvoda garantira vrhunski tim stručnjaka u laboratorijima u sklopu tvornice. Prema mnogima istraživanjima najpoznatije je ime u kategoriji auto kozmetike u mnogima zemljama. Paleta proizvoda zadovoljava potrošače u bilo kojemu dijelu njege i održavanja vozila. Isto tako tu su i proizvodi namijenjeni profesionalnoj upotrebi. SONAX je službeni dobavljač F1 tima Mclaren Mercedes. 

SONAX ima najbolje ocjene u stručnom tisku te pobjede na usporednim testovima. Priznanja uglednih istraživačkih institucija potvrđuju visoku kvalitetu SONAX proizvoda. Također, što je posebno važno za vlasnike automatskih autopraonica, SONAX nudi vrhunsku kvalitetu kompletne linije proizvoda za njegu i održavanje vozila.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “SONAX SX90 PLUS EASYSPRAY 400 ml”
Share on facebook
Facebook

Upit o proizvodu