SONAX XTREME CERAMIC LACK PROTECT 3U1 240 ml

SKU 247941 Kategorija Brand:

10 na zalihi

407,40kn

Akcija -3%
Akcija!

Opis

SONAX set keramička zaštita laka štiti boju vozila s posebno izdržljivim i dugotrajnim zaštitnim slojem, pružajući vrhunski efekt odraza boje. Sredstvo štiti boju od nečistoća, kukaca i soli te vozilo ostaje duže čisto i čišćenje je mnogo lakše. Prozirni premaz produbljuje sjaj boje u trajnom i reflektirajućem sjaju. Namijenjen je za sve polirane nemetalne i metalne površine. Zaštita se vrši u tri faze: čišćenje, zaštita boje i poliranje.

Kad je riječ o vrlo kvalitetnim proizvodima za njegu automobila, SONAX je često prvi kod odabira kupaca. Više od 50 godina iskustva, najviši standardi kvalitete i status vodećeg proizvođača auto kozmetike rezultiraju velikim brojem zadovoljnih kupaca. Stalna ulaganja u istraživanje i razvoj temelj su inovativnih i izuzetno učinkovitih novih proizvoda. Proizvodi stvoreni da zadovolje potrebe najzahtjevnijih kupaca.

Kvalitetu proizvoda garantira vrhunski tim stručnjaka u laboratorijima u sklopu tvornice. Prema mnogima istraživanjima najpoznatije je ime u kategoriji auto kozmetike u mnogima zemljama. Paleta proizvoda zadovoljava potrošače u bilo kojemu dijelu njege i održavanja vozila. Isto tako tu su i proizvodi namijenjeni profesionalnoj upotrebi. SONAX je službeni dobavljač F1 tima Mclaren Mercedes.

SONAX ima najbolje ocjene u stručnom tisku te pobjede na usporednim testovima. Priznanja uglednih istraživačkih institucija potvrđuju visoku kvalitetu SONAX proizvoda. Također, što je posebno važno za vlasnike automatskih autopraonica, SONAX nudi vrhunsku kvalitetu kompletne linije proizvoda za njegu i održavanje vozila.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “SONAX XTREME CERAMIC LACK PROTECT 3U1 240 ml”
Share on facebook
Facebook

Upit o proizvodu