SONAX XTREME REIFEN PFLEGER 500 ml

SKU 256241 Kategorije , Brand:

9 na zalihi

118,34kn

Akcija -3%
Akcija!

Opis

SONAX Xtreme njega guma 500 ml prodire duboko u površinu gume i ostavlja vrlo dugotrajan, zaštitni sloj. Osvježava boju i osigurava sasvim novi izgled. Redovitom upotrebom uklanja smeđu boju na gumi. Nudi učinkovitu zaštitu od prljavštine, vremenskih utjecaja, prijevremenog starenja i pucanja, kao i od utjecaja ozona i izblijedjivanja uslijed UV zraka. Pogodno za sve vrste guma. Dovoljno za 60 guma.

UPUTE ZA UPOTREBU: Prethodno je potrebno očistiti zaprljane gume. Prije upotrebe protresti proizvod. Raspršite na spužvu i ravnomjerno nanesite na vanjsku stranu gume.
Ostavite djelovati 5 minuta.

Kad je riječ o vrlo kvalitetnim proizvodima za njegu automobila, SONAX je često prvi kod odabira kupaca. Više od 50 godina iskustva, najviši standardi kvalitete i status vodećeg proizvođača auto kozmetike rezultiraju velikim brojem zadovoljnih kupaca. Stalna ulaganja u istraživanje i razvoj temelj su inovativnih i izuzetno učinkovitih novih proizvoda. Proizvodi stvoreni da zadovolje potrebe najzahtjevnijih kupaca.

Kvalitetu proizvoda garantira vrhunski tim stručnjaka u laboratorijima u sklopu tvornice. Prema mnogima istraživanjima najpoznatije je ime u kategoriji auto kozmetike u mnogima zemljama. Paleta proizvoda zadovoljava potrošače u bilo kojemu dijelu njege i održavanja vozila. Isto tako tu su i proizvodi namijenjeni profesionalnoj upotrebi. SONAX je službeni dobavljač F1 tima Mclaren Mercedes.

SONAX ima najbolje ocjene u stručnom tisku te pobjede na usporednim testovima. Priznanja uglednih istraživačkih institucija potvrđuju visoku kvalitetu SONAX proizvoda. Također, što je posebno važno za vlasnike automatskih autopraonica, SONAX nudi vrhunsku kvalitetu kompletne linije proizvoda za njegu i održavanje vozila.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “SONAX XTREME REIFEN PFLEGER 500 ml”
Share on facebook
Facebook

Upit o proizvodu