SONAX XTREME NJEGA PLASTIKA IZVANA-IZNUTRA 300 ml

SKU 205141 Kategorije , Brand:

2 na zalihi

58,20kn

Akcija -3%
Akcija!

Opis

Za unutarnje i vanjske dijelove automobila. Upotreba u unutrašnjosti: čisti i održava sve plastične dijelove ( kokpit, plastične površine na vratima, ploča s instrumentima, centralna konzola, sjedala itd.). Jednostavna upotreba omogućuje brzo obnavljanje boje te pruža sjaj.

Upotreba na vanjskim dijelovima automobila: obnavlja, štiti i daje sjaj za sve nebojane plastične dijelove vozila (branici, ručke vrata itd.). Prikriva sitne ogrebotine i mjesta bez sjaja.

U vanjskom dijelu obnavlja, štiti i čuva sve neobojene plastične komponente (npr. Odbojnici, trake za oblikovanje, ručke na vratima itd.), Skriva fine ogrebotine i dosadne mrlje.

Također je idealan i za sve plastične dijelove u prostoru motora. U ležištu motora, brzo i jednostavno rješenje vraća sjaj i štiti plastične dijelove nakon čišćenja.

Za unutarnje korištenje najbolja je primjena uz
Sonax krpu od mirkovlakana.

Kad je riječ o vrlo kvalitetnim proizvodima za njegu automobila,   SONAX je često prvi kod odabira kupaca. Više od 50 godina iskustva, najviši standardi kvalitete i status vodećeg proizvođača auto kozmetike rezultiraju velikim brojem zadovoljnih kupaca. Stalna ulaganja u istraživanje i razvoj temelj su inovativnih i izuzetno učinkovitih novih proizvoda. Proizvodi stvoreni da zadovolje potrebe najzahtjevnijih kupaca.

Kvalitetu proizvoda garantira vrhunski tim stručnjaka u laboratorijima u sklopu tvornice. Prema mnogima istraživanjima najpoznatije je ime u kategoriji auto kozmetike u mnogima zemljama. Paleta proizvoda zadovoljava potrošače u bilo kojemu dijelu njege i održavanja vozila. Isto tako tu su i proizvodi namijenjeni profesionalnoj upotrebi. SONAX je službeni dobavljač F1 tima Mclaren Mercedes.

SONAX ima najbolje ocjene u stručnom tisku te pobjede na usporednim testovima. Priznanja uglednih istraživačkih institucija potvrđuju visoku kvalitetu SONAX proizvoda. Također, što je posebno važno za vlasnike automatskih autopraonica, SONAX nudi vrhunsku kvalitetu kompletne linije proizvoda za njegu i održavanje vozila.

Share on facebook
Facebook

Upit o proizvodu