TRACLAB PX-1800 25 kg

SKU FB03036 Kategorija Brand:

10 na zalihi

646,00kn

Akcija -15%
Akcija!

Opis

Dvokomponentno sredstvo djeluje na način da brzo i učinkovito uklanja prljavštinu na svim površinama te tretiranim površinama daje sjaj. Namijenjeno je za sve vrste prljavština. Ovaj proizvod je odličan odabir za svakoga tko tretira teretna vozila. Korisiti se u omjeru 1:50.

Profesionalna sredstva za čišćenje, samo najbolje za vaš posao.
Traclab je nastao zajedničkom suradnjom stručnjaka za pranje automobile i vlasnika autopraonica. Paleta proizvoda koji su u potpunosti prilagođeni potrebama profesionalnih autopraonica. Sve je u funkciji pružanja nezaboravnog užitka svojim kupcima uz potpunu isplativost.
Optimalna upotreba proizvoda za pranje, čišćenje i njegu automobila može se postići njihovom pravilnom primjenom. TRACLAB nudi svojim klijentima program obuke o značajkama proizvoda, procedurama i tehnikama primjene proizvoda. To znači savjetovanje i podršku distributera u njihovim svakodnevnim procesima.
Konkurentna korisnička usluga jedan je od središnjih elemenata uspješnog koncepta TRACLABA. Osobni savjeti o određenim pitanjima imaju ključnu ulogu. U fokusu poslovanja je razvoj pojedinačnih korisničkih rješenja i njihova praktična demonstracija.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “TRACLAB PX-1800 25 kg”
Share on facebook
Facebook

Možda će vam se također svidjeti…

Upit o proizvodu