TRACLAB FX-2200 25 kg

SKU FB03011 Kategorija Brand:

9 na zalihi

573,75kn

Akcija -15%
Akcija!

Opis

Aktivna pjena za tunelske, portalne, samposlužne autopraonice. Također za ljubitelje foam guna. Ostavlja efekt snijega na vozilu. Pri korištenju daje ugodan miris slatkiša koji oduševljava korisnike. Proizvod ima pojačanu koncentraciju parfema. Ukoliko želite ukloniti jako zaprljane površine ili vozila preporuka je PX – 1100. Korisiti se na 10-14 impulsa na dozatoru ili 1:60.

Profesionalna sredstva za čišćenje, samo najbolje za vaš posao.
Traclab je nastao zajedničkom suradnjom stručnjaka za pranje automobile i vlasnika autopraonica. Paleta proizvoda koji su u potpunosti prilagođeni potrebama profesionalnih autopraonica. Sve je u funkciji pružanja nezaboravnog užitka svojim kupcima uz potpunu isplativost.

Optimalna upotreba proizvoda za pranje, čišćenje i njegu automobila može se postići njihovom pravilnom primjenom. TRACLAB nudi svojim klijentima program obuke o značajkama proizvoda, procedurama i tehnikama primjene proizvoda. To znači savjetovanje i podršku distributera u njihovim svakodnevnim procesima.

Konkurentna korisnička usluga jedan je od središnjih elemenata uspješnog koncepta TRACLABA. Osobni savjeti o određenim pitanjima imaju ključnu ulogu. U fokusu poslovanja je razvoj pojedinačnih korisničkih rješenja i njihova praktična demonstracija.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “TRACLAB FX-2200 25 kg”
Share on facebook
Facebook

Upit o proizvodu