TRACLAB GX - 5200 25 kg

SKU FB03020 Kategorija Brand:

5 na zalihi

1.064,63kn

Akcija -15%
Akcija!

Opis

Mirisni sjaj sa nano česticama i visokom koncentracijom. Za odlične rezultate zaštite, sušenja i visokog sjaja potrebno je razrijeđivanje u omjeru 1:2-3. Također čuva i njeguje lakirane površine vozila, gume i plastike te im daje zaštitni sloj koji stvara otpornost na vodu i prašinu. Može se koristiti u svim vrstama autopraonica na 10 ml nakon prethodnog miješanja sa vodom.

Profesionalna sredstva za čišćenje, samo najbolje za vaš posao.
Traclab je nastao zajedničkom suradnjom stručnjaka za pranje automobile i vlasnika autopraonica. Paleta proizvoda koji su u potpunosti prilagođeni potrebama profesionalnih autopraonica. Sve je u funkciji pružanja nezaboravnog užitka svojim kupcima uz potpunu isplativost.

Optimalna upotreba proizvoda za pranje, čišćenje i njegu automobila može se postići njihovom pravilnom primjenom. TRACLAB nudi svojim klijentima program obuke o značajkama proizvoda, procedurama i tehnikama primjene proizvoda. To znači savjetovanje i podršku distributera u njihovim svakodnevnim procesima.

Konkurentna korisnička usluga jedan je od središnjih elemenata uspješnog koncepta TRACLABA. Osobni savjeti o određenim pitanjima imaju ključnu ulogu. U fokusu poslovanja je razvoj pojedinačnih korisničkih rješenja i njihova praktična demonstracija.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “TRACLAB GX – 5200 25 kg”
Share on facebook
Facebook

Upit o proizvodu