TRACLAB IX - 7000 5 kg

2 na zalihi

257,13kn

Akcija -15%
Akcija!

Opis

Mirisno mlijeko za plastike, bogato polimerima. Idealno za obnovu plastike, vinila, gume i ostalih dijelova unutrašnjosti vozila. Izvrsno za obnovu vanjske plastike, ABS, odbojnici vozila. Pruža dodatni sjaj, suh na dodir, nije mastan.
Koristite čist za visoki sjaj ili ga razrijedite do 1:3 za slabiji sjaj.

Profesionalna sredstva za čišćenje, samo najbolje za vaš posao.
Traclab je nastao zajedničkom suradnjom stručnjaka za pranje automobile i vlasnika autopraonica. Paleta proizvoda koji su u potpunosti prilagođeni potrebama profesionalnih autopraonica. Sve je u funkciji pružanja nezaboravnog užitka svojim kupcima uz potpunu isplativost.

Optimalna upotreba proizvoda za pranje, čišćenje i njegu automobila može se postići njihovom pravilnom primjenom. TRACLAB nudi svojim klijentima program obuke o značajkama proizvoda, procedurama i tehnikama primjene proizvoda. To znači savjetovanje i podršku distributera u njihovim svakodnevnim procesima.

Konkurentna korisnička usluga jedan je od središnjih elemenata uspješnog koncepta TRACLABA. Osobni savjeti o određenim pitanjima imaju ključnu ulogu. U fokusu poslovanja je razvoj pojedinačnih korisničkih rješenja i njihova praktična demonstracija.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “TRACLAB IX – 7000 5 kg”
Share on facebook
Facebook

Upit o proizvodu