TRACLAB WX-4400+ 25 L

SKU FB03035 Kategorija Brand:

5 na zalihi

1.013,63kn

Akcija -15%
Akcija!

Opis

Vosak za odlične rezultate sušenja koji čuva i njeguje lakirane površine vozila, gume i plastike, te im daje visoki sjaj. Zaštitni sloj stvara otpornost na vodu i prašinu. Može se koristiti u svim vrstama autopraonica, ali se preporuča za tunelske i portalne autopraonice. Vrlo dobar rezultat sušenja sa niskim troškovima zbog male količine koja se koristi po vozilu. Preporuka za najbolje rezultate 10 ml.

Profesionalna sredstva za čišćenje, samo najbolje za vaš posao.
Traclab je nastao zajedničkom suradnjom stručnjaka za pranje automobile i vlasnika autopraonica. Paleta proizvoda koji su u potpunosti prilagođeni potrebama profesionalnih autopraonica. Sve je u funkciji pružanja nezaboravnog užitka svojim kupcima uz potpunu isplativost.

Optimalna upotreba proizvoda za pranje, čišćenje i njegu automobila može se postići njihovom pravilnom primjenom. TRACLAB nudi svojim klijentima program obuke o značajkama proizvoda, procedurama i tehnikama primjene proizvoda. To znači savjetovanje i podršku distributera u njihovim svakodnevnim procesima.

Konkurentna korisnička usluga jedan je od središnjih elemenata uspješnog koncepta TRACLABA. Osobni savjeti o određenim pitanjima imaju ključnu ulogu. U fokusu poslovanja je razvoj pojedinačnih korisničkih rješenja i njihova praktična demonstracija.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “TRACLAB WX-4400+ 25 L”
Share on facebook
Facebook

Upit o proizvodu