TURTLE WAX HEADLIGHT RESTORER KIT

SKU AMT70-180 Kategorije , Brand:

5 na zalihi

180,50kn

Akcija -5%
Akcija!

Opis

Komplet za obnavljanje prednjih svjetala je profesionalni komplet dizajniran za vraćanje prozirnosti (propuštanja svjetlosti) plastičnim automobilskim svjetlima. Komplet za obnovu prednjih svjetala Turtle Wax uključuje lak za prozirnu plastiku, mast za raspršivanje, posebnu krpu za čišćenje, polietilensku rukavicu za rad i tri abrazivna aplikatora različite veličine zrna. Ovim kompletom možete lako ukloniti ogrebotine s farova i vratiti prozirnost čak i vrlo prigušenim ili matiranim automobilskim farovima od prašine i pijeska.

Sredstvo za obnavljanje boje farova je profesionalna metoda obnavljanja i / ili poboljšanja čistoće farova i stražnjih svjetala nakon izlaganja suncu, ogrebotinama, kao i za oksidirano staklo. Maglovita, mliječna i žućkasta svjetla mogu smanjiti rad farova noću.

Komplet za obnavljanje farova sadrži sve potrebne alate za vraćanje prozirnosti farova.

Komplet se sastoji od 3 vodootporne abrazivne pločice u boji. Korak 1 zelena (1800 granulacija), 2. korak smeđa (3600 granulacija), korak 3 dvostrana ljubičasta (6000 granulacija) i za kraj plava (8000 granulacija), 118 ml paste za čišćenje farova, 118 ml sprej za obnavljanje, maramica za čišćenje farova.

Upute za upotrebu:

Prije primjene ovog kompeleta operite i posušite svoje farove.

KORAK 1
Stavite malu količinu smjese za popravak na krpu od mikrovlakana i počnite trljati jednu od pločica kako biste utvrdili potrebnu razinu obnove prednjih svjetala.

KORAK 2
Ako je oksidacija na lećama jaka i zahtijeva intenzivniji napor za uklanjanje, nanesite smjesu za trljanje pomoću brusne pločice br. 1. U suprotnom, prijeđite na 6. korak.

KORAK 3
Koristite vodu kao sredstvo za podmazivanje dok brišete oksidaciju s obje leće brusnom pločicom br. 1. Uskoro ćete primijetiti kako se oksidacija ispire zajedno s vodom.

KORAK 4
Preokrenite brusnu ploču na stranu označenu sa brojem 2.

KORAK 5
Ponovite korak 3 da biste smjesu za bistrenje nanijeli brusnom pločicom br. 2, nastavljajući koristiti vodu kao mazivo dok brišete ostatke oksidacije s farova.

KORAK 6
Nakon što su oba svjetla obrisana, upotrijebite sredstvo za bistrenje kao završnu smjesu. Umešajte malu količinu proizvoda u svaku leću mekom krpom od mikrovlakana za čisti, staklasti završetak.

KORAK 7
Osušite farove.

KORAK 8
Nanesite akrilnu prozirnu brtvenu maramicu na svako prednje svjetlo ravnomjernim slojem kako biste spriječili daljnju oksidaciju na lećama, radeći brzo prije nego što brtvilo ima priliku stvrdnuti.

KORAK 9
Ostavite da se farovi osuše do lijepog sjajnog završetka.

Share on facebook
Facebook

Upit o proizvodu