ALTUR WHEELS 750 ml

SKU FB01301 Kategorije , Brand:

3 na zalihi

35,40kn

Akcija -10%
Akcija!

Opis

Wheels je sredstvo za odmašćivanje i čišćenje naplataka, uklanja prljavštinu brzo i jednostavno, štedeći vam vrijeme i trud.
Samo je pošpricate po suhim kotačima i isperite, po mogućnosti vodom pod visokim tlakom. Pruža sjaj zahvaljujući posebnom sredstvu za poliranje koje sadrži.Primjena: Kotači automobila, kamiona, kombija, kampera, autobusa od čelika, aluminija, plastičnih naplataka. Ne koristiti na motociklima, skuterima ili biciklima; ne koristiti na poliranim legurama, regalima, antikorodalima i titanu ako nije prevučen prozirnim lakom. Prednosti:
– Sadrži posebno sredstvo za poliranje
– Učinkovito odmašćuje naplatke
– Vraća izvorni sjaj kotača
– Brza akcija Kako učinkovito odmastiti naplatke s Wheels?
1. Nanesite proizvod izravno na suhe kotače.
2. Pažljivo prekrijte cijelu površinu kotača, posebno unutar one gdje je prljavština jača. 3. Prskajte i po bočnicama guma i donjim dijelovima vrata, gdje je prljavština jača, za potpuno čišćenje.
4. Pričekajte oko 1 minute da proizvod otopi prljavštinu, a zatim eventualno isperite vodom pod visokim pritiskom.
Savjet: U slučaju vrlo teške i stare prljavštine, prije ispiranja ponovite tretman pomažući spužvom ili mekom četkom. PAKIRANJE: 750 ml šprica

Za profesionalno čišćenje ili samo za vikend pranje vašeg vozila, na sjajno.hr izaberite iz niza ALTUR proizvoda.Uz ALTUR sredstva za pranje i čišćenje i najzahtjevnije pranje biti će jednostavno i brzo.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “ALTUR WHEELS 750 ml”
Share on facebook
Facebook

Upit o proizvodu