GYEON AUTO ŠAMPON+ 1000 ML

5 na zalihi

49,15

Akcija -20%
Najniža cijena po kojoj je proizvod prodan u zadnjih 30 dana: 36,86 €.
Trenutna akcija traje do: 22.04.2024 10:00.
Akcija!

Opis

Gyeon Q2M Bathe+ 1000 ml šampon za automobile sa silikonskim brtvilom: Revolucionarni šampon za automobile koji u jednom koraku pere i pruža visokokvalitetnu zaštitu na bazi silicija laku.
Q²M Bathe+ je prvi šampon s neutralnim pH koji sadrži SiO₂. Čak i brzo pranje ostavlja snažan hidrofobni sloj koji odbija vodu i prljavštinu i tako odgađa potrebu za daljnjim pranjem. Samo pranje je pravi užitak. Šampon je vrlo sklizak i ima miris karakterističan za cijelu Gyeon liniju.
Postoje 3 načina za korištenje Q²M Bathe+.
1) Razrijedite ga i koristite kao standardni šampon s hidrofobnim svojstvima
2) Poprskajte automobil pjenilicom
3) Jednostavno nanesite šampon na rukavicu i rasporedite po mokroj površini.

SAVJET: Uvijek radite na hladnoj boji, nikada na izravnoj sunčevoj svjetlosti. Radite u dijelovima i nikad ne dopustite da se šampon osuši.

Q²M Bathe+ savršeno je siguran na svim površinama uključujući boju, naplatke, staklo i plastiku, povećavajući trenutnu zaštitu na golim površinama ili poboljšavajući učinkovitost silikonskog premaza koji već imate na tim površinama. Također se može koristiti na postojećim prirodnim voskovima ili brtvilima, poboljšavajući njihovu trajnost i sjaj. Aktivni sastojak SIO2 pruža pravu zaštitu koju možete vidjeti odmah pri svakom pranju. Za razliku od mnogih takozvanih “voštanih” šampona, ova hidrofobnost i sposobnost samočišćenja će ostati puno dulje.

Preporučena potrošnja po vozilu: 15-20 ml
Preporučeno razrjeđenje: 1:500
Sadržaj SiO2: <5% pH vrijednost: 6 Trajanje zaštite: do 8 tjedana https://www.youtube.com/watch?v=z8pc4sdgbg4

Facebook

Upit o proizvodu