FRESCURA RAPIDET SREDSTVO ZA ODMAŠĆIVANJE 25kg

SKU 111125 Kategorije , Brand:

5 na zalihi

130,35

Akcija -21%
Najniža cijena po kojoj je proizvod prodan u zadnjih 30 dana: 115,50 €.
Trenutna akcija traje do: 17.06.2024 10:00.
Akcija!

Opis

Superkoncentrirani dvokomponentni alkalni deterdžent vrlo visoke učinkovitosti. Preporučuje se u svim slučajevima gdje je potrebno maksimalno pranje. Posebno sredstvo za uklanjanje vrlo tvrdokornih masnih prljavština s vozila, kamiona, motora, naplataka, strojeva i industrijskih podova. Proizvod koji se može koristiti u automobilskom sektoru, industriji, brodogradnji i prehrambenom sektoru za sanitarne planove H.A.C.C.P. • Jedinstvene i nenadmašne performanse • Djeluje na najtvrdokorniju prljavštinu • Ne zahtijeva upotrebu četki • Maksimalno razrjeđivanje • Širok spektar djelovanja

Frescura je talijanski brend koja se više od 50 godina bavi proizvodima za njegu automobila. Ovaj brend je na vrhu tržišnih inovacija i kvalitete jer prati potrebe svijeta korisnika automobila i zato postiže uspjeh u sektoru njege automobila.

Frescura se već desetljećima bavi istraživanjem i proizvodnjom ekološki prihvatljivih proizvoda kombiniranjem najveće snage deterdženta uz maksimalno poštovanje okoliša.
Frescura nudi široku paletu proizvoda kao što su sredstva za odmašćivanje, sredstva za pranje stakla, za unutarnju njegu automobila, šampone za pranje automobila, voskove, sredstva za čišćenje felgi itd.

Facebook

Upit o proizvodu