INNOVACAR NANO ŠAMPON KONCENTRAT DS SCALE 1L

SKU FB01333 Kategorije , , Brand:

4 na zalihi

251,75kn

Akcija -5%
Akcija!

Opis

DS je nano šampon s kiselim PH. Njegova inovativna formula uklanja sloj nastao ostacima kamenca i kiselih kiša, produžujući tako učinak prethodno nanesenih zaštitnih slojeva. Njegova jedinstvena formula koncentrata odmašćuje, pročišćava i priprema površinu za nanošenje nano premaza, kako na prozorima tako i na karoseriji.

UPUTE ZA KORIŠTENJE
Za redovito održavanje ili kao pjenasti šampon, razrijedite 20 ml proizvoda u 1 litri vode (1:50), poprskajte cijeli automobil, operite visokokvalitetnom krpom ili rukavicom i pričekajte 1-3 minute prije ispiranja temeljito. Proizvod se također može nanijeti pištoljem za pjenjenje, čistim ili prethodno razrijeđenim u omjeru 1:3. Preporučuje se nanošenje svaka 3 ciklusa pranja za pročišćavanje površine. Za izvanrednu dekontaminaciju ili u slučaju kiselih kiša, proizvod koristite čist ili razrijeđenu 200 ml u 1 litri vode (1: 5) i očistite po jednu mokru ploču rukavicom ili vatom. Isperite površinu.

UPOZORENJE
Proizvod ne nanosite na vruće površine i ne dopustite da se osuši. Ne ostavljajte proizvod dugo na prozorima ili drugim površinama.

POTROŠNJA
15 ml / (izvanredna dekontaminacija) – 20 ml / automobil za održavanje.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “INNOVACAR NANO ŠAMPON KONCENTRAT DS SCALE 1L”
Share on facebook
Facebook

Upit o proizvodu