K2 GRAVON KERAMIČKI ZAŠTITNI PREMAZ SET

SKU K2-G030 Kategorije , , Brand:

8 na zalihi

560,90kn(74,44 )

Akcija -21%
Najniža cijena po kojoj je proizvod prodan u zadnjih 30 dana: 497,00 kn/ 65,96 €.
Trenutna akcija traje do: 10.10.2022 10:00.
Akcija!

Opis

K2 GRAVON je keramički premaz koji je trenutno poznat u svijetu kao najtrajniji oblik zaštite lakiranih i drugih površina. Osigurava najvišu razinu zaštite i puno veću tvrdoću od najtvrđih lakova. Nakon uporabe na površini laka stvara proziran i nevidljiv sloj debljine 2-3 mikrona, zahvaljujući kojem je lak potpuno izoliran od utjecaja svih vanjskih čimbenika.
Na temelju najnovije tehnologije ovo je proizvod za najzahtjevnije automobilske entuzijaste, osigurava 100% zadovoljstvo konačnim učinkom. Keramički premaz K2 GRAVON jedan je od najinovativnijih proizvoda, baziran na nanotehnologiji i striktno dizajniran za najbolji rezultat.
K2 GRAVON štiti površinu od ogrebotina, prljavštine, UV zraka, pješčane soli, ptičjeg izmeta, kiše i soka drveća, ostataka insekata, korozije i mehaničkih oštećenja, uzrokovanih primjerice udarima kamena.
Također štiti od pojave nedostataka koji smanjuju sjaj, osobito kružnih ogrebotina. Zahvaljujući keramičkom premazu, vozilo nije potrebno polirati voskom. Nadalje, zbog izvrsnog odbijanja prljavštine i svojstava samočišćenja, potreba za pranjem vozila također se može smanjiti.
Za razliku od voskova, keramički premaz se ne može isprati kemijskim sredstvima, pa je to najstabilniji poznati način zaštite površine. Jedini način na koji se premaz može ukloniti je strojno poliranje. Ovaj premaz također štiti od grafita jer se boja ne lijepi za površinu i lako se uklanja.

Uputa za upotrebu:
K2 GRAVON premaz može se nanositi ne samo na lak, već i na gumu, plastiku, metal i staklo. Može se preporučiti za razne automobilske, jahting, zrakoplovne i industrijske primjene.
Optimalni uvjeti primjene:
Temperatura površine između 10-35°C.
Nanesite u zatvorenom prostoru ili u zasjenjenim područjima.
Ne nanositi u uvjetima prekomjerne vlage.
Priprema površine:
Očistite i temeljito osušite lak.
Na površini laka ne smije biti katrana, prljavštine, voskova, ulja i originalne zaštite proizvođača. Upotrijebite K2 CLAY BAR za uklanjanje ostataka prljavštine u mikroelementima laka.
Nedostatke boje i ogrebotine treba polirati, npr. pomoću stroja za poliranje i K2 LUSTER pasta za poliranje.
Prije nanošenja keramičkog premaza temeljno odmastite lak pomoću K2 KLINET odmašćivača i K2 BONA krpe od mikrovlakana.
Dobro protresite bočicu i nanesite 6-8 kapi na suhu maramicu.
Nanesite unakrsnim pokretima na površinu ne veću od 50×50 cm odjednom.
Ostavite premaz da djeluje 1-2 minute na temperaturi od cca. 20°C, zatim ispolirajte površinu krpom od mikrovlakana (viša temperatura će skratiti vrijeme sušenja, niža će ga povećati). Nemojte dopustiti da se premaz osuši na laku.
Nakon završetka prvog sloja pričekajte najmanje 1 sat, a zatim nanesite sljedeći sloj (za maksimalnu tvrdoću preporuča se nanijeti 3 sloja).
Po želji, nakon završetka posljednjeg sloja, K2 GRAVON RELOAD se može nanijeti za dodatno klizanje i dubinu boje.
Nakon upotrebe:
Ostavite automobil po mogućnosti u zatvorenom na suhom mjestu min. 8 sati.
Sljedećih 7 dana ne perite automobil nikakvim kemijskim spojevima.
Za redovito održavanje premaza (svakih 3-6 mjeseci) preporuča se koristiti K2 GRAVON RELOAD.
Sadržaj kompleta:
K2 Gravon 50 ml
Aplikator 1 kom
Aplikator maramice 5 kom
Krpa od mikrovlakana 1 kom

Share on facebook
Facebook

Upit o proizvodu