K2 SET ZA NJEGU KOŽE

SKU K2-G420 Kategorije , Brand:

15 na zalihi

24,53

Akcija -20%
Najniža cijena po kojoj je proizvod prodan u zadnjih 30 dana: 21,47 €.
Trenutna akcija traje do: 26.02.2024 10:00.
Akcija!

Opis

Koža je jedan od najplemenitijih materijala koji se koristi u unutrašnjosti vozila – koji utječe i na prestiž automobila i na udobnost upotrebe. Bez obzira jeste li automobil kupili danas ili možda prije nekoliko godina – ako je unutra kožna presvlaka, uvijek je dobro voditi računa o tome.

Kako su glavne prednosti nakon upotrebe K2 Auron seta?
– produženi vijek trajanja kožnih presvlaka
– veća otpornost na abraziju, mrljanje i pucanje
– povećana udobnost korištenja vozila
– sporija amortizacija automobila uzrokovana vremenskim faktorom
K2 Auron set sadrži četiri izvanredna proizvoda, dizajnirana za održavanje mekoće, originalni, matirani izgled i zaštitu od abrazije i pucanja kožnih presvlaka. Razlog korištenja izvrsne formulacije proizvoda i oblika bio je osiguravanje optimalne učinkovitosti u kombinaciji s lakoćom uporabe. Bez obzira koliko ste dobri u njezi automobila – set K2 Auron pomaže u održavanju presvlaka vašeg vozila na izuzetno jednostavan način.
K2 Auron set sadrži:
K2 Auron Cleaner – meko i nevjerojatno učinkovito sredstvo za čišćenje kože od pjene u bočici s posebnim aplikatorom za pjenu. Pogodno za redovnu upotrebu zahvaljujući neutralnom PH. Ne utječe na zaštitni sloj kože. Pruža mat izgled kože i vraća joj izvornu boju.
K2 Auron Protectant – štiti kožu od abrazije, pucanja i upijanja znoja (u slučaju kožnog volana). Pruža mekoću i elastičnost kože, što je čini otpornijom na oštećenja.
K2 Auron četka – četka za čišćenje s mekanim čekinjama, namijenjena čišćenju nježnih kožnih presvlaka ili materijala. Izrađena od najkvalitetnijih komponenata, solidnog dizajna. Savršeno čisti i najteže dohvatljive površine kože. Ne oštećuje površinu kože, ne ostavlja tragove i savršeno leži u ruci.
K2 mikrofibra – univerzalno, laserski izrezano, napuhano mikrovlakno za nježno čišćenje i sušenje različitih površina poput kože, plastike ili boja. Savršeno upija vodu i stoga može biti vrlo namijenjen i za sušenje kože.
Dobro je znati: Da biste održavali kožne presvlake u optimalnom stanju, preporučuje se redovito koristiti K2 Auron set za čišćenje i zaštitu (jednom u 3 mjeseca). Za tešku oštećenu ili izuzetno prljavu kožu upotrijebite K2 Auron Strong set s naprednom snagom čišćenja.

Danas je K2 brend jedan od najpoznatijih u svijetu sa gotovo 1000 proizvoda namijenjenih automobilskim entuzijastima i profesionalnim korisnicima. Ponuda uključuje autokozmetiku i mirise, kao i proizvode za profesionalnu upotrebu u radionici, u salonima za prodaju automobila, autopraonicama ili pak u autolakirnicama.

Facebook

Upit o proizvodu