K2 VIZIO PRO ZA ODBIJANJE VODE SA STAKLA 150 ml

SKU K2-D4028 Kategorije , Brand:

20 na zalihi

11,35

Akcija -20%
Najniža cijena po kojoj je proizvod prodan u zadnjih 30 dana: 9,93 €.
Trenutna akcija traje do: 29.07.2024 10:00.

Opis

K2 VIZIO PRO – san svakog vozača i automobila. Neobičan proizvod koji poput polja sile odbija kišu i prljavštinu s vjetrobranskog stakla, povećavajući vidno polje i sigurnost u vožnji. Jedini, pravi, originalni nevidljivi štit. 100% profesionalni hidrofobni premaz stvara izdržljivu i čvrstu zaštitnu barijeru na površini stakla.

K2 VIZIO PRO značajno poboljšava vidljivost tijekom padalina. Nakon korištenja premaza, staklo postaje iznimno glatko, a nalet zraka lako gura kapljice vode i snijeg s njega. Oluja, pljusak, mećava – nisu mu izazov.

Učinak samoispuštanja vode s površine stakla olakšava vožnju od brzine od 45 km/h. Što je veća brzina ili intenzitet padalina, to je proizvod učinkovitiji. Dodatni zaštitni premaz na staklenoj površini olakšava uklanjanje prljavštine i ostataka insekata, a zimi smanjuje smrzavanje stakla i nakupljanje mraza.

Staklo s nevidljivim brisačem lakše se odleđuje i duže ostaje čisto.

Osim toga, premaz K2 VIZIO PRO produžuje vijek trajanja metlica brisača, koje rade pod manjim opterećenjem i sporije se troše.

Nevidljivi otirač K2 VIZIO PRO , iako je dizajniran za korištenje od strane profesionalnih kupaca, iznimno je jednostavan za nanošenje. Svaki korisnik može to podnijeti bez ikakvih problema. Isprobajte već danas i povećajte sigurnost i udobnost vožnje automobila.

Facebook

Upit o proizvodu