MA AUTO VOSAK ZA BRZU DETALJNU PRIMJENU 750ml

22 na zalihi

56,95kn

Akcija -15%
Akcija!

Opis

Quick Detailer je izvrstan, sintetički vosak dizajniran za poliranje površina izrađenih od različitih materijala. Savršeno štiti od taloženja prašine, zahvaljujući čemu vam omogućuje dulje uživanje u sjajnom sjaju.

Može se uspješno koristiti za poliranje površina kao što su plastika, guma, metal pa čak i keramičke površine.
Savršen je za poliranje obojenih karoserija automobila. Sredstvo za brzu primjenu štiti površine, produžuje im trajnost premaza voskom i keramikom.
Izvrsna zaštita od prljavštine.

Sredstvo odlično uklanja atmosferska zaprljnaja koja se talože na karoseriji. Svoja svojstva pokazuje odmah nakon upotrebe. Znatno pojednostavljuje i skraćuje proces pranja ručno i na automatskim perilicama. Vrlo dobro prilagođen za poliranje aluminijskih kotača, vraćajući im davno izgubljeni sjaj. Na svakoj od poliranih površina vosak odbija vodu. Osim toga, njegova uporaba produbljuje boju laka i savršeno ga štiti od UV zračenja.
Namijenjen je ljudima koji se profesionalno bave njegom i održavanjem vozila, kao i pravim automobilskim entuzijastima. Sadrži najkvalitetniju pripremu koja daje trenutne učinke.

MA je linija visokokvalitetne auto kozmetike koja ispunjava očekivanja najzahtjevnijih kupaca. To je kompletna ponuda proizvoda koji su dizajnirani i proizvedeni u skladu s preferencijama potrošača. Linija se sastoji od potrebnih proizvoda za svakog vozača koji brine o svom automobilu. Kvaliteta MA linije neprestano se potvrđuje testovima proizvoda u najčitanijim časopisima.

Share on facebook
Facebook

Upit o proizvodu