MA SJAJILO ZA GUME 520 ml

SKU AS01067 Kategorije , Brand:

6 na zalihi

32,40kn

Akcija -10%
Akcija!

Opis

Održavanje guma je brz i učinkovit način za dobivanje sjajnih guma. Redovitom uporabom površina gume postaje elastična. Sve što trebate je izravno prskati očišćene površine. Nije potrebno ribanje da bi gume postale sjajne. Posebna formula proizvoda omogućuje brzo i učinkovito pokrivanje vanjske površine gume. Pripravak štiti od pucanja vanjskog sloja gume.
Korak 1:
OPERITE GUMU
Priprema za crnu gumu smije se nanositi samo na čistu i suhu gumu. Stoga ga uvijek treba oprati prije upotrebe. U slučaju tvrdoglave prljavštine upotrijebite otopinu za pranje, a zatim temeljito isperite vodom.
Korak 2:
OSUŠITE GUMU
Nakon temeljitog pranja gume, osušite je. Ostavite 10-ak minuta da se potpuno osuši. Nikada ne nanosite proizvod na mokru površinu!
Korak 3:
PROTRESITE LIMENKU
Prije upotrebe protresite spremnik. Ova operacija osigurat će ravnomjerno miješanje komponenata proizvoda i pravilnu pripremu za upotrebu. Snažno protresite posudu gore-dolje.
Korak 4:
POPRSKAJTE BOČNE STRANE GUMA
Uklonite zaštitnu kapicu i poprskajte bočne površine. Nanesite proizvod s udaljenosti od oko 15 cm. Izvedite ovaj postupak s dovoljnom preciznošću tako da se priprema primjenjuje samo na bočne dijelove gume.
Važno! Radi sigurnosti vožnje, nikada ga ne prskajte po dijelu za vožnju!
Korak 5:
PRIČEKAJTE NEKOLIKO MINUTA
Nakon primjene pripravka pričekajte 10-15 minuta dok se potpuno ne osuši. Nakon prskanja primijetit ćete dubinu boje. Učinak mokre gume bit će vidljiv dugo vremena i zadržat će se čak i nakon pranja.

Share on facebook
Facebook

Upit o proizvodu