MA DETALJNA NJEGA I ODRŽAVANJE PLASTIKE 500ml

SKU AMT19-624 Kategorije , Brand:

10 na zalihi

8,89

Akcija -20%
Najniža cijena po kojoj je proizvod prodan u zadnjih 30 dana: 7,78 €.
Trenutna akcija traje do: 26.02.2024 10:00.
Akcija!

Opis

Moje Auto Detailer je sredstvo za njegu interijera plastičnih površina, profesionalni proizvod za njegu plastičnih površina. Savršeno čisti površine, učinkovito uklanja prašinu, masne mrlje, tragove prethodne kozmetike i slično.
Regenerira plastične površine i vraća im izvornu boju i dubinu. Ali to nije sve! Ovo sredstvo također vrlo dobro čuva plastiku stvarajući zaštitni mat sloj. Ovaj sloj je učinkovita barijera protiv prašine.
Ovaj pripravak je moderan proizvod marke Moje Auto Detailer koju odlikuje najviša kvaliteta i jednostavnost uporabe. Nova linija Detailer uključuje proizvode namijenjene profesionalnoj uporabi za ljubitelje automobila i prave profesionalce.

Sredstvo sadrži posebne filtere za zaštitu od ultraljubičastog zračenja. Zahvaljujući takvom svojstvu, plastika postaje otporna na UV zračenje i nema tendenciju blijeđenja. Nakon uporabe, sredstvo ostavlja ugodan, dugotrajan miris.
Ne izaziva neugodne alergijske reakcije. Održava mekoću plastičnih elemenata, što je posebno važno u slučaju plastičnih presvlaka koje moraju ostati fleksibilne.

Uputa za upotrebu:
– Prije upotrebe preptresite sredstvo
– Temeljito poprskajte plastičnu površinu.
– Pripravak temeljito i ravnomjerno rasporedite krpom od mikrovlakana.
– Ostavite da se osuši.

MA je linija visokokvalitetne auto kozmetike koja ispunjava očekivanja najzahtjevnijih kupaca. To je kompletna ponuda proizvoda koji su dizajnirani i proizvedeni u skladu s preferencijama potrošača. Linija se sastoji od potrebnih proizvoda za svakog vozača koji brine o svom automobilu. Kvaliteta MA linije neprestano se potvrđuje testovima proizvoda u najčitanijim časopisima.

Facebook

Upit o proizvodu