MOTUL SREDSTVO ZA BRZI SJAJ 500 ml

SKU MO110154 Kategorija Brand:

5 na zalihi

63,77kn

Akcija -5%
Akcija!

Opis

MOTUL EXPRESS SHINE je sredstvo za postizanje brzog sjaja koji temeljito čisti sve dijelove automobila od svih vrsta prljavštine (s prometnica, katrana i drugih taloga). Ostavlja suh i sjajan sloj koji štiti od prašine, insekata i blata.

Uputa za upotrebu: Operite čisto površinu koju želite tretirati, zatim protresite bočicu sa proizvodom te prskanjem nanesite na željenu površinu. Krpom za lak utrljajte sredstvo.

Visoka kvaliteta i izuzetne performanse Motulovih proizvoda priznate su dugi niz godina. Ovaj se uspjeh temelji na ovladavanju njihovom formulacijom, razvojem i također proizvodnim procesima.
Ne ulažu se samo velika ulaganja kako bi se laboratoriji i proizvodni pogon održali na visokoj i neprekidno poboljšanoj razini performansi, već se i Motul proizvodi podvrgavaju strogim pregledima u svakoj fazi svog životnog ciklusa, čim se formuliraju i tijekom različitih proizvodnih faza.
Proizvodi se stoga provjeravaju tijekom njihove formulacije, miješanja i pakiranja, a također se redovito uzorkuju i analiziraju u svim fazama njihovog širenja (skladištenje, distribucija, prodajna mjesta).

Share on facebook
Facebook

Upit o proizvodu