MOTUL SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE I NJEGU PLASTIKE 500 ml

8 na zalihi

58,90kn

Akcija -5%
Akcija!

Opis

MOTUL PLASTICS CLEAN je sredstvo koje uklanja prašinu dok istovremeno obnavlja i osvježava unutarnje površine od plastike. Suši se bez tragova i ostavlja sjajni zaštitni film ugodnog mirisa.

Uputa za upotrebu: Sa udaljenosti od 20 cm raspršite sredstvo na željenu površinu, zatim prebrišite krpom za unutrašnjost automobila. Nemojte nanositi na staklene površine i volan.

Visoka kvaliteta i izuzetne performanse Motulovih proizvoda priznate su dugi niz godina. Ovaj se uspjeh temelji na ovladavanju njihovom formulacijom, razvojem i također proizvodnim procesima.
Ne ulažu se samo velika ulaganja kako bi se laboratoriji i proizvodni pogon održali na visokoj i neprekidno poboljšanoj razini performansi, već se i Motul proizvodi podvrgavaju strogim pregledima u svakoj fazi svog životnog ciklusa, čim se formuliraju i tijekom različitih proizvodnih faza.
Proizvodi se stoga provjeravaju tijekom njihove formulacije, miješanja i pakiranja, a također se redovito uzorkuju i analiziraju u svim fazama njihovog širenja (skladištenje, distribucija, prodajna mjesta).

Share on facebook
Facebook

Upit o proizvodu