MOTUL SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE TKANINA 500 ml

SKU MO110141 Kategorije , Brand:

Nema na zalihi

81,59kn

Akcija -5%
Akcija!

Opis

MOTUL FABRIC CLEAN je sredstvo koje temeljito čisti i osvježava sve unutrašnje tekstilne površine. Uklanja sve vrste prljavština i mrlja dok istovremeno ostavlja ugodan miris.

Uputa za upotrebu: Protresite bočicu sa proizvodom te sa udaljenosti od 20 cm prskanjem nanesite na tekstilnu površinu. Ostavite da djeluje 10 minuta te sa četkicom na proizvodu očistite površinu.

Visoka kvaliteta i izuzetne performanse Motulovih proizvoda priznate su dugi niz godina. Ovaj se uspjeh temelji na ovladavanju njihovom formulacijom, razvojem i također proizvodnim procesima.
Ne ulažu se samo velika ulaganja kako bi se laboratoriji i proizvodni pogon održali na visokoj i neprekidno poboljšanoj razini performansi, već se i Motul proizvodi podvrgavaju strogim pregledima u svakoj fazi svog životnog ciklusa, čim se formuliraju i tijekom različitih proizvodnih faza.
Proizvodi se stoga provjeravaju tijekom njihove formulacije, miješanja i pakiranja, a također se redovito uzorkuju i analiziraju u svim fazama njihovog širenja (skladištenje, distribucija, prodajna mjesta).

Share on facebook
Facebook

Upit o proizvodu