MOTUL SREDSTVO UKLANJANJE INSEKATA 500 ml

SKU MO110151 Kategorije , Brand:

Nema na zalihi

55,58kn

Akcija -5%
Akcija!

Opis

MOTUL INSECT REMOVER je sredstvo za uklanjanje insekata koje učinkovito razgrađuje ostatke insekata, ptičjeg izmeta i druge organske tvari. Može se upotrijebiti na svim površinama, te nije potrebno ispiranej vodom.

Uputa za upotrebu: Protresite bočicu te nanesite sredstvo na površinu. Ostavite da djeluje 1-2 minute te krpom za lak prebrišite površinu.

Visoka kvaliteta i izuzetne performanse Motulovih proizvoda priznate su dugi niz godina. Ovaj se uspjeh temelji na ovladavanju njihovom formulacijom, razvojem i također proizvodnim procesima.
Ne ulažu se samo velika ulaganja kako bi se laboratoriji i proizvodni pogon održali na visokoj i neprekidno poboljšanoj razini performansi, već se i Motul proizvodi podvrgavaju strogim pregledima u svakoj fazi svog životnog ciklusa, čim se formuliraju i tijekom različitih proizvodnih faza.
Proizvodi se stoga provjeravaju tijekom njihove formulacije, miješanja i pakiranja, a također se redovito uzorkuju i analiziraju u svim fazama njihovog širenja (skladištenje, distribucija, prodajna mjesta).

Share on facebook
Facebook

Upit o proizvodu