SONAX AUTO GUMI LJEPILO 400 ml

SKU 432300 Kategorije , Brand:

Nema na zalihi

66,93kn

Akcija -3%
Akcija!

Opis

Spremate se na putovanje automobilom. Razmišljate što vam sve treba, u kakvom je stanju rezervna guma? Tko će izvaditi rezervnu gumu ispod punog prtljažnog prostora. No nema potrebe za time. Na sjajno.hr potražite Sonax Tire fix. Idealno pomoćno sredstvo za putovanja. SONAX Tire Fix vraća mobilnost ravnih guma – bez promjene guma. Zapunite male rupe u gumi i istovremeno je napumpajte. Praktično, brzo i sigurno. Sadržaj spremnika je 400ml

Kad je riječ o vrlo kvalitetnim proizvodima za njegu automobila, SONAX je često prvi kod odabira kupaca. Više od 50 godina iskustva, najviši standardi kvalitete i status vodećeg proizvođača auto kozmetike rezultiraju velikim brojem zadovoljnih kupaca. Stalna ulaganja u istraživanje i razvoj temelj su inovativnih i izuzetno učinkovitih novih proizvoda. Proizvodi stvoreni da zadovolje potrebe najzahtjevnijih kupaca.

Kvalitetu proizvoda garantira vrhunski tim stručnjaka u laboratorijima u sklopu tvornice. Prema mnogima istraživanjima najpoznatije je ime u kategoriji auto kozmetike u mnogima zemljama. Paleta proizvoda zadovoljava potrošače u bilo kojemu dijelu njege i održavanja vozila. Isto tako tu su i proizvodi namijenjeni profesionalnoj upotrebi. SONAX je službeni dobavljač F1 tima Mclaren Mercedes.

SONAX ima najbolje ocjene u stručnom tisku te pobjede na usporednim testovima. Priznanja uglednih istraživačkih institucija potvrđuju visoku kvalitetu SONAX proizvoda. Također, što je posebno važno za vlasnike automatskih autopraonica, SONAX nudi vrhunsku kvalitetu kompletne linije proizvoda za njegu i održavanje vozila.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “SONAX AUTO GUMI LJEPILO 400 ml”
Share on facebook
Facebook

Upit o proizvodu