SONAX AUTO POLITURA 500 ml

SKU 300200 Kategorije , Brand:

10 na zalihi

11,05

Akcija -15%
Najniža cijena po kojoj je proizvod prodan u zadnjih 30 dana: 11,05 €.
Trenutna akcija traje do: 26.02.2024 10:00.
Akcija!

Opis

Polira sve manje ogrebotine i matirane lakove. Sadrži novu recepturu na vodenoj osnovi. Sa kombinacijom prirodnog voska i visokokvalitetnih sastojaka daje dugotrajnu zaštitu i sjaj. Mikro brusne čestice nježno čiste površinu laka i sitne ogrebotine. Visokovrijedan prirodni vosak daje dugotrajnu zaštitu od svih vremenskih utjecaja.

Kad je riječ o vrlo kvalitetnim proizvodima za njegu automobila, SONAX je često prvi kod odabira kupaca. Više od 50 godina iskustva, najviši standardi kvalitete i status vodećeg proizvođača auto kozmetike rezultiraju velikim brojem zadovoljnih kupaca. Stalna ulaganja u istraživanje i razvoj temelj su inovativnih i izuzetno učinkovitih novih proizvoda. Proizvodi stvoreni da zadovolje potrebe najzahtjevnijih kupaca.

Kvalitetu proizvoda garantira vrhunski tim stručnjaka u laboratorijima u sklopu tvornice. Prema mnogima istraživanjima najpoznatije je ime u kategoriji auto kozmetike u mnogima zemljama. Paleta proizvoda zadovoljava potrošače u bilo kojemu dijelu njege i održavanja vozila. Isto tako tu su i proizvodi namijenjeni profesionalnoj upotrebi. SONAX je službeni dobavljač F1 tima Mclaren Mercedes.

SONAX ima najbolje ocjene u stručnom tisku te pobjede na usporednim testovima. Priznanja uglednih istraživačkih institucija potvrđuju visoku kvalitetu SONAX proizvoda. Također, što je posebno važno za vlasnike automatskih autopraonica, SONAX nudi vrhunsku kvalitetu kompletne linije proizvoda za njegu i održavanje vozila.

Facebook

Upit o proizvodu