SONAX ČISTAČ KLIME GREEN LEMON

SKU 323400 Kategorije , Brand:

9 na zalihi

59,17kn

Akcija -3%
Akcija!

Opis

SONAX čistač klima green lemon

Neugodni mirisi koji se šire iz ventilacije vašeg auta, ne znate što napraviti? Sonax ima rješenje. Probajte sa SONAX čistačem klima Green Lemon. To je sredstvo za čišćenje ventilacijskog sustava vašeg vozila. Čisti klima uređaje i ventilacijske sustave. Uklanja neugodne mirise i pruža svjež miris.

Kad je riječ o vrlo kvalitetnim proizvodima za njegu automobila, SONAX je često prvi kod odabira kupaca. Više od 50 godina iskustva, najviši standardi kvalitete i status vodećeg proizvođača auto kozmetike rezultiraju velikim brojem zadovoljnih kupaca. Stalna ulaganja u istraživanje i razvoj temelj su inovativnih i izuzetno učinkovitih novih proizvoda. Proizvodi stvoreni da zadovolje potrebe najzahtjevnijih kupaca.

Kvalitetu proizvoda garantira vrhunski tim stručnjaka u laboratorijima u sklopu tvornice. Prema mnogima istraživanjima najpoznatije je ime u kategoriji auto kozmetike u mnogima zemljama. Paleta proizvoda zadovoljava potrošače u bilo kojemu dijelu njege i održavanja vozila. Isto tako tu su i proizvodi namijenjeni profesionalnoj upotrebi. SONAX je službeni dobavljač F1 tima Mclaren Mercedes.

SONAX ima najbolje ocjene u stručnom tisku te pobjede na usporednim testovima. Priznanja uglednih istraživačkih institucija potvrđuju visoku kvalitetu SONAX proizvoda. Također, što je posebno važno za vlasnike automatskih autopraonica, SONAX nudi vrhunsku kvalitetu kompletne linije proizvoda za njegu i održavanje vozila.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “SONAX ČISTAČ KLIME GREEN LEMON”
Share on facebook
Facebook

Upit o proizvodu