SONAX ČISTAČ STAKLA STAR 750 ml

SKU 234400 Kategorije , Brand:

20 na zalihi

6,39

Akcija -30%
Najniža cijena po kojoj je proizvod prodan u zadnjih 30 dana: 6,39 €.
Trenutna akcija traje do: 29.07.2024 10:00.
Akcija!

Opis

Kod pranja vašega auta, najbitnije je da nakon kompletnog čišćenja i poliranja dobro operete stakla. Ipak jedino što mi kao vozač za vrijeme vožnje vidimo je naše vjetrobransko staklo. Kako bi imali sjajan pogled na situaciju u prometu koristite Sonax čistač stakla STAR.

SONAX čistač stakla STAR u pakiranju od 750 ml je snažno sredstvo za čišćenje vjetrobranskih stakla, prednja svjetala i ogledala. Za vanjsku uporabu, proizvod djeluje učinkovito protiv insekata, ulja, silikona i ispušnih plinova, u vozilu brzo i lako uklanja sve tvrdokorne prljavštine, ostatke nikotina i masne filmove. Također idealno za kućnu upotrebu, čišćenje prozora i ogledala.

Kad je riječ o vrlo kvalitetnim proizvodima za njegu automobila, SONAX je često prvi kod odabira kupaca. Više od 50 godina iskustva, najviši standardi kvalitete i status vodećeg proizvođača auto kozmetike rezultiraju velikim brojem zadovoljnih kupaca. Stalna ulaganja u istraživanje i razvoj temelj su inovativnih i izuzetno učinkovitih novih proizvoda. Proizvodi stvoreni da zadovolje potrebe najzahtjevnijih kupaca.

Kvalitetu proizvoda garantira vrhunski tim stručnjaka u laboratorijima u sklopu tvornice. Prema mnogima istraživanjima najpoznatije je ime u kategoriji auto kozmetike u mnogima zemljama. Paleta proizvoda zadovoljava potrošače u bilo kojemu dijelu njege i održavanja vozila. Isto tako tu su i proizvodi namijenjeni profesionalnoj upotrebi. SONAX je službeni dobavljač F1 tima Mclaren Mercedes.

SONAX ima najbolje ocjene u stručnom tisku te pobjede na usporednim testovima. Priznanja uglednih istraživačkih institucija potvrđuju visoku kvalitetu SONAX proizvoda. Također, što je posebno važno za vlasnike automatskih autopraonica, SONAX nudi vrhunsku kvalitetu kompletne linije proizvoda za njegu i održavanje vozila.

Facebook

Upit o proizvodu