SONAX KOŽNA KRPA ZA AUTO UMJETNA

SKU 417700 Kategorije , Brand:

6 na zalihi

35,89kn

Akcija -3%
Akcija!

Opis

SONAX kožna krpa za auto

Nakon pranja automobila, neke površine je potrebno kon pranja automobila, s nekih površina je potrebno odstraniti ostatke vode. Npr stakla, haube i ostalih velikih površina koje ne izgledaju lijepo prekrivene mrljama od vode. Tu najbolje pomaže dobro nam poznata „jelenja koža“.

SONAX Kožna krpa za auto je izuzetno velikih dimenzija. Sonax kožna krpa je izuzetno kvalitetna s izvrsnom sposobnošću upijanja. Otporna je na habanje, kao i ulja, goriva i tekućine za čišćenje. Pospremite Sonax kožnu krpu u pretinac za rukavice i uvijek budite spremni obrisati kapljice kiše. Također se preporučuje za poslove kućanstva i čišćenja stakla.

Kad je riječ o vrlo kvalitetnim proizvodima za njegu automobila, SONAX je često prvi kod odabira kupaca. Više od 50 godina iskustva, najviši standardi kvalitete i status vodećeg proizvođača auto kozmetike rezultiraju velikim brojem zadovoljnih kupaca. Stalna ulaganja u istraživanje i razvoj temelj su inovativnih i izuzetno učinkovitih novih proizvoda. Proizvodi stvoreni da zadovolje potrebe najzahtjevnijih kupaca. 

Kvalitetu proizvoda garantira vrhunski tim stručnjaka u laboratorijima u sklopu tvornice. Prema mnogima istraživanjima najviše je prepoznatljivo ime u kategoriji auto kozmetike u mnogima zemljama. Paleta proizvoda zadovoljava potrošače u bilo kojemu dijelu njege i održavanja vozila. Isto tako tu su i proizvodi namijenjeni profesionalnoj upotrebi. SONAX je službeni dobavljač F1 tima Mclaren Mercedes.

SONAX ima najbolje ocjene u stručnom tisku te pobjede na usporednim testovima. Priznanja uglednih istraživačkih institucija potvrđuju visoku kvalitetu SONAX proizvoda.  Također, što je posebno važno za vlasnike automatskih autopraonica, SONAX nudi vrhunsku kvalitetu kompletne linije proizvoda za njegu i održavanje vozila.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “SONAX KOŽNA KRPA ZA AUTO UMJETNA”
Share on facebook
Facebook

Upit o proizvodu