SONAX KRPA OD MIKROVLAKANA LAK 2 krpe

SKU 416241 Kategorije , Brand:

20 na zalihi

7,56

Akcija -15%
Najniža cijena po kojoj je proizvod prodan u zadnjih 30 dana: 7,56 €.
Trenutna akcija traje do: 22.04.2024 10:00.
Akcija!

Opis

Upravo ste dovršili poliranje svog automobila. Gledate u svojih ruku djelo ali nedostaje još nešto, možda još koji pokret krpom za poliranje. Sonax je i tu da vam pomogne uz SONAX Krpu od mikrovlakana . Sada je to to, vaš lak sjaji kao i prvog dana kada je automobil proizveden.

SONAX Krpa od mikrovlakana idealna je za doradu nakon njege poliranja laka vašeg vozila. Izuzetno upijajuće aktivne mikrofibre upijaju vosak i poliraju ostatke ostavljajući sjajnu površinu boje. Najbolji rezultati postižu se suhom krpom. SONAX Krpa od mikrovlakana dolazi u pakiranju od 2 krpe.

Kad je riječ o vrlo kvalitetnim proizvodima za njegu automobila, SONAX je često prvi kod odabira kupaca. Više od 50 godina iskustva, najviši standardi kvalitete i status vodećeg proizvođača auto kozmetike rezultiraju velikim brojem zadovoljnih kupaca. Stalna ulaganja u istraživanje i razvoj temelj su inovativnih i izuzetno učinkovitih novih proizvoda. Proizvodi stvoreni da zadovolje potrebe najzahtjevnijih kupaca.

Kvalitetu proizvoda garantira vrhunski tim stručnjaka u laboratorijima u sklopu tvornice. Prema mnogima istraživanjima najpoznatije je ime u kategoriji auto kozmetike u mnogima zemljama. Paleta proizvoda zadovoljava potrošače u bilo kojemu dijelu njege i održavanja vozila. Isto tako tu su i proizvodi namijenjeni profesionalnoj upotrebi. SONAX je službeni dobavljač F1 tima Mclaren Mercedes.

SONAX ima najbolje ocjene u stručnom tisku te pobjede na usporednim testovima. Priznanja uglednih istraživačkih institucija potvrđuju visoku kvalitetu SONAX proizvoda. Također, što je posebno važno za vlasnike automatskih autopraonica, SONAX nudi vrhunsku kvalitetu kompletne linije proizvoda za njegu i održavanje vozila.

Facebook

Upit o proizvodu