SONAX KRPA OD MIKROVLAKANA (UNUTARNJE PRANJE) 2 kom

SKU 416541 Kategorije , Brand:

6 na zalihi

32,98kn

Akcija -3%
Akcija!

Opis

Očistiti unutrašnjost automobila ja zaista ono najbitnije za svakog vozača. Brisanje površina krpama koje ostavljaju mucice nije baš najsretnije rješenje isto kao ni čišćenje papirnatim ručnicima koje svi rado koristimo. Sjajno.hr vam preporuča uporabu SONAX Krpe od mikrovlakana.

Napravljena je od ultra fine tkanine od mikrovlakana ne ostavlja tragove, mrlje ili prašinu. Koristite je za upotrebu na glatkim površinama. 

Koristite vlažno za čišćenje, suho za brisanje ili poliranje. Za uporabu na teksturiranim površinama i tekstilu. SONAX Krpe od mikrovlakana koristite lagano navlaženu vodom ili, za najbolje rezultate posebnim  sredstvom za čišćenje.

Kad je riječ o vrlo kvalitetnim proizvodima za njegu automobila, 
SONAX je često prvi kod odabira kupaca. Više od 50 godina iskustva, najviši standardi kvalitete i status vodećeg proizvođača auto kozmetike rezultiraju velikim brojem zadovoljnih kupaca. Stalna ulaganja u istraživanje i razvoj temelj su inovativnih i izuzetno učinkovitih novih proizvoda. Proizvodi stvoreni da zadovolje potrebe najzahtjevnijih kupaca.

Kvalitetu proizvoda garantira vrhunski tim stručnjaka u laboratorijima u sklopu tvornice. Prema mnogima istraživanjima najpoznatije je ime u kategoriji auto kozmetike u mnogima zemljama. Paleta proizvoda zadovoljava potrošače u bilo kojemu dijelu njege i održavanja vozila. Isto tako tu su i proizvodi namijenjeni profesionalnoj upotrebi. SONAX je službeni dobavljač F1 tima Mclaren Mercedes.

SONAX ima najbolje ocjene u stručnom tisku te pobjede na usporednim testovima. Priznanja uglednih istraživačkih institucija potvrđuju visoku kvalitetu SONAX proizvoda. Također, što je posebno važno za vlasnike automatskih autopraonica, SONAX nudi vrhunsku kvalitetu kompletne linije proizvoda za njegu i održavanje vozila.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “SONAX KRPA OD MIKROVLAKANA (UNUTARNJE PRANJE) 2 kom”
Share on facebook
Facebook

Upit o proizvodu