SONAX PROFILINE POLYMER NETSHIELD 340 ml

SKU 223300 Kategorija Brand:

10 na zalihi

125,00kn 121,25kn

10 na zalihi

Akcija -3%
Akcija!

Opis

Polymer NetShield (vosak u spreju) sprej baziran na polimerima, koji se aplicira u svega nekoliko minuta, a pruža dugotrajnu zaštitu i do 6 mjeseci.
Štiti površinu vozila od UV zračenja, kiselih kiša, ptičjeg izmeta, cestovnih kontaminacija, pa čak i agresivne soli za posipanje cesta.
Vrlo lako se nanosi direktno na površinu (može se i sa aplikatorom ravnomjerno razmazati), a zatim se obriše kako bi nastao zaštitni sloj koji se reflektira poput stakla.

Za savršen izgled automobila

U ponudi web trgovine 
sjajno.hr nalazi se linija proizvoda 
SONAX. Bez obzira radi li se o malom automobilu, vozilu srednje klase ili luksuznom automobilu… Kad je u pitanju savršen izgled automobila, SONAX je uvijek tu. Za ljubitelje automobila i profesionalce podjednako. Kako bi osigurali dostupnost proizvoda za njegu automobila, SONAX radi u uskoj suradnji s trgovinskim partnerima specijaliziranih trgovaca, maloprodajnog sektora, naftne industrije i industrije automobila.

Kad je riječ o vrlo kvalitetnim proizvodima za njegu automobila, SONAX je često prvi kod odabira kupaca. Više od 50 godina iskustva, najviši standardi kvalitete i status vodećeg proizvođača auto kozmetike rezultiraju velikim brojem zadovoljnih kupaca. Stalna ulaganja u istraživanje i razvoj temelj su inovativnih i izuzetno učinkovitih novih proizvoda. Proizvodi stvoreni da zadovolje potrebe najzahtjevnijih kupaca.

Kvalitetu proizvoda garantira vrhunski tim stručnjaka u laboratorijima u sklopu tvornice. Prema mnogima istraživanjima najpoznatije je ime u kategoriji auto kozmetike u mnogima zemljama. Paleta proizvoda zadovoljava potrošače u bilo kojemu dijelu njege i održavanja vozila. Isto tako tu su i proizvodi namijenjeni profesionalnoj upotrebi. SONAX je službeni dobavljač F1 tima Mclaren Mercedes.

SONAX ima najbolje ocjene u stručnom tisku te pobjede na usporednim testovima. Priznanja uglednih istraživačkih institucija potvrđuju visoku kvalitetu SONAX proizvoda.   Također, što je posebno važno za vlasnike automatskih autopraonica, SONAX nudi vrhunsku kvalitetu kompletne linije proizvoda za njegu i održavanje vozila.

.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “SONAX PROFILINE POLYMER NETSHIELD 340 ml”
Share on facebook
Facebook

Upit o proizvodu