SONAX PROFILINE EX 04-06 250 ml

10 na zalihi

21,84

Akcija -20%
Najniža cijena po kojoj je proizvod prodan u zadnjih 30 dana: 20,48 €.
Trenutna akcija traje do: 27.05.2024 10:00.
Akcija!

Opis

Politura (na vodenoj bazi, s niskom razinom prašine) sadrži inovativne abrazivne čestice specijelno razvijene za orbitano strojno poliranje. Optimalno uklanja ogrebotine. Idealna za poliranje u jednom koraku. Proizvodi savršen sjaj bez pristunosti holograma. Uklanja tragove od P2000 vodobrusnog papira. Bez silikona.

UPUTE ZA UPORABU:
Ukoliko je potrebno brusiti sa P2000 vodobrusnim papirom (ili finijim) obrisati brušenu površinu laka.
Nanijeti polituru na Sonax žutu spužvu za poliranje (493 ili 341) ili Sonax zelenu spužvu za poliranje (493 000).
U provom koraku polirati vršeći potisak od maksimalno 5 kg pri brzini od 2000 o/min otprilike 30s/m2
U drugom koraku polirati vršeći potisak od maksimalno 1 kg pri brzini od 4000 o/ min otprilik 120s/m2
Ukloniti ostatke politure Sonax krpom mikrovlakna ultra fina (450 700)
*brzina ovisi o tipu stroja za poliranje

NAPOMENA:
Protresti bocu politure prije uporabe. Ne koristiti na direktom suncu ili vrućim površinama. Ne dozvoliti pregrijavanje polirane površine. Redovno čistiti spužve za poliranje. Nikad istovremeno koristiti različite politure na jednoj spužvi. Čuvati od smrzavanja. Držati vam dohvata djece.

Za savršen izgled automobila

U ponudi web trgovine sjajno.hr nalazi se linija proizvoda SONAX. Bez obzira radi li se o malom automobilu, vozilu srednje klase ili luksuznom automobilu… Kad je u pitanju savršen izgled automobila, SONAX je uvijek tu. Za ljubitelje automobila i profesionalce podjednako. Kako bi osigurali dostupnost proizvoda za njegu automobila, SONAX radi u uskoj suradnji s trgovinskim partnerima specijaliziranih trgovaca, maloprodajnog sektora, naftne industrije i industrije automobila.

Kad je riječ o vrlo kvalitetnim proizvodima za njegu automobila, SONAX je često prvi kod odabira kupaca. Više od 50 godina iskustva, najviši standardi kvalitete i status vodećeg proizvođača auto kozmetike rezultiraju velikim brojem zadovoljnih kupaca. Stalna ulaganja u istraživanje i razvoj temelj su inovativnih i izuzetno učinkovitih novih proizvoda. Proizvodi stvoreni da zadovolje potrebe najzahtjevnijih kupaca.

Kvalitetu proizvoda garantira vrhunski tim stručnjaka u laboratorijima u sklopu tvornice. Prema mnogima istraživanjima najpoznatije je ime u kategoriji auto kozmetike u mnogima zemljama. Paleta proizvoda zadovoljava potrošače u bilo kojemu dijelu njege i održavanja vozila. Isto tako tu su i proizvodi namijenjeni profesionalnoj upotrebi. SONAX je službeni dobavljač F1 tima Mclaren Mercedes.

SONAX ima najbolje ocjene u stručnom tisku te pobjede na usporednim testovima. Priznanja uglednih istraživačkih institucija potvrđuju visoku kvalitetu SONAX proizvoda. Također, što je posebno važno za vlasnike automatskih autopraonica, SONAX nudi vrhunsku kvalitetu kompletne linije proizvoda za njegu i održavanje vozila.

Facebook

Upit o proizvodu