SONAX PROFILINE ULTIMATE CUT 6+

SKU 239300 Kategorije , , Brand:

10 na zalihi

417,10kn

Akcija -3%
Akcija!

Opis

Nova SONAX gruba pasta Ultimate Cut 6+, brži i efikasniji rad koji štedi vrijeme. Pasta je namijenjena za početnike i za profesionalce. Pravi izbor za gruba poliranja i najtvrđih lakova i površina. Zahvaljujući primjeni novog tipa aluminij oksida po prvi put, dobivena je jedinstvena moć paste uz upotrebu orbitalne mašine. Pasta je najnovije dostignuće te ima iste prednosti kao i ostale paste iz linije Profiline, tj. ne sadrži silikone, na vodenoj je bazi i ne sadrži otapala. Low dust tehnologija, poliranje bez prašine.

Upotreba:
Nanesite malu količinu paste na spužvu, preporuka HybridWollPad, polirajte oko 10 sekundi pri maloj brzini, sa većim pritiskom i laganim nagibom mašine za poliranje.
Zatim lagano pritisnite cijelu površinu spužve 20 sekundi. Uklonite ostatke poliranja. Nakon ove paste, preporuka je korištenje SONAX Perfect Finish završne paste.

U našoj ponudi možete pronaći SONAX liniju proizvoda za hobi i profi upotrebu. Bez obzira radi li se o malom automobilu, vozilu srednje klase ili luksuznom automobilu… Kad je u pitanju savršen izgled automobila, SONAX je uvijek tu. Za ljubitelje automobila i profesionalce podjednako. Kako bi osigurali dostupnost proizvoda za njegu automobila, SONAX radi u uskoj suradnji s trgovinskim partnerima specijaliziranih trgovaca, maloprodajnog sektora, naftne industrije i industrije automobila.

Kad je riječ o vrlo kvalitetnim proizvodima za njegu automobila, SONAX je često prvi kod odabira kupaca. Više od 50 godina iskustva, najviši standardi kvalitete i status vodećeg proizvođača auto kozmetike rezultiraju velikim brojem zadovoljnih kupaca. Stalna ulaganja u istraživanje i razvoj temelj su inovativnih i izuzetno učinkovitih novih proizvoda. Proizvodi stvoreni da zadovolje potrebe najzahtjevnijih kupaca.
Kvalitetu proizvoda garantira vrhunski tim stručnjaka u laboratorijima u sklopu tvornice. Prema mnogima istraživanjima najpoznatije je ime u kategoriji auto kozmetike u mnogima zemljama. Paleta proizvoda zadovoljava potrošače u bilo kojemu dijelu njege i održavanja vozila. Isto tako tu su i proizvodi namijenjeni profesionalnoj upotrebi. SONAX je službeni dobavljač F1 tima Mclaren Mercedes.
SONAX ima najbolje ocjene u stručnom tisku te pobjede na usporednim testovima. Priznanja uglednih istraživačkih institucija potvrđuju visoku kvalitetu SONAX proizvoda. Također, što je posebno važno za vlasnike automatskih autopraonica, SONAX nudi vrhunsku kvalitetu kompletne linije proizvoda za njegu i održavanje vozila.

Share on facebook
Facebook

Upit o proizvodu