SONAX XTREME ČISTAČ FELGI 750 ml

SKU 230400 Kategorije , Brand:

10 na zalihi

7,81

Akcija -30%
Najniža cijena po kojoj je proizvod prodan u zadnjih 30 dana: 7,81 €.
Trenutna akcija traje do: 24.06.2024 10:00.
Akcija!

Opis

SONAX Čistač naplataka

Upravo ste oprali vaš auto i sve je sjajno, ali na vašim alu felgama nalazi se gomila prljavštine. Postoji li sredstvo koje to može očistiti? Naravno,

Sonax ima visoko učinkovito posebno sredstvo za čišćenje naplataka. Sonax Xtreme čistač naplataka je sredstvo koje bez kiselina čisti naplatke od čelika i lakih legura. Jednostavno i nježno uklanja čak i tvrdokornu prljavštinu. Prljavštinu poput zapečene prašine kočionih pločica, ostataka ulja , gume, katrana i ostale ulične prljavštine sa svih čeličnih i lakih naplataka. Pri tome ne oštećuje boju na naplatcima.

Kad je riječ o vrlo kvalitetnim proizvodima za njegu automobila, SONAX je često prvi kod odabira kupaca. Više od 50 godina iskustva, najviši standardi kvalitete i status vodećeg proizvođača auto kozmetike rezultiraju velikim brojem zadovoljnih kupaca. Stalna ulaganja u istraživanje i razvoj temelj su inovativnih i izuzetno učinkovitih novih proizvoda. Proizvodi stvoreni da zadovolje potrebe najzahtjevnijih kupaca.

Kvalitetu proizvoda garantira vrhunski tim stručnjaka u laboratorijima u sklopu tvornice. Prema mnogima istraživanjima najviše je prepoznatljivo ime u kategoriji auto kozmetike u mnogima zemljama. Paleta proizvoda zadovoljava potrošače u bilo kojemu dijelu njege i održavanja vozila. Isto tako tu su i proizvodi namijenjeni profesionalnoj upotrebi. SONAX je službeni dobavljač F1 tima Mclaren Mercedes.

SONAX ima najbolje ocjene u stručnom tisku te pobjede na usporednim testovima. Priznanja uglednih istraživačkih institucija potvrđuju visoku kvalitetu SONAX proizvoda. Također, što je posebno važno za vlasnike automatskih autopraonica, SONAX nudi vrhunsku kvalitetu kompletne linije proizvoda za njegu i održavanje vozila.

Facebook

Upit o proizvodu