SONAX XTREME PLASTIC CLEANER DETAILER 500 ml

10 na zalihi

127,07kn

Akcija -3%
Akcija!

Opis

SONAX Xtreme Plastic Detailer 500 ml čisti, štiti, održava i regenerira sve plastične dijelove i osigurava suptilan sjaj i intenzivno osvježavanje boja.
U unutrašnjosti za čišćenje i održavanje svih plastičnih dijelova kao što su kokpit, ploče vrata, nadzorna ploča, središnja konzola, ploče sjedala itd… Jednostavno nanošenje bez sjaja, osigurava sjajne površine i
intenzivnu svježinu boja. Izvana obnavlja, štiti i čuva sve neobojene plastične dijelove.
U motornom prostoru, brzo i jednostavno rješenje omogućuje da plastični dijelovi sjaje i daje zaštitu nakon čišćenja.

Kad je riječ o vrlo kvalitetnim proizvodima za njegu automobila, SONAX je često prvi kod odabira kupaca. Više od 50 godina iskustva, najviši standardi kvalitete i status vodećeg proizvođača auto kozmetike rezultiraju velikim brojem zadovoljnih kupaca. Stalna ulaganja u istraživanje i razvoj temelj su inovativnih i izuzetno učinkovitih novih proizvoda. Proizvodi stvoreni da zadovolje potrebe najzahtjevnijih kupaca.

Kvalitetu proizvoda garantira vrhunski tim stručnjaka u laboratorijima u sklopu tvornice. Prema mnogima istraživanjima najpoznatije je ime u kategoriji auto kozmetike u mnogima zemljama. Paleta proizvoda zadovoljava potrošače u bilo kojemu dijelu njege i održavanja vozila. Isto tako tu su i proizvodi namijenjeni profesionalnoj upotrebi. SONAX je službeni dobavljač F1 tima Mclaren Mercedes.

SONAX ima najbolje ocjene u stručnom tisku te pobjede na usporednim testovima. Priznanja uglednih istraživačkih institucija potvrđuju visoku kvalitetu SONAX proizvoda. Također, što je posebno važno za vlasnike automatskih autopraonica, SONAX nudi vrhunsku kvalitetu kompletne linije proizvoda za njegu i održavanje vozila.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “SONAX XTREME PLASTIC CLEANER DETAILER 500 ml”
Share on facebook
Facebook

Upit o proizvodu