SONAX XTREME SPRAY & SEAL 750 ml

SKU 243400 Kategorija Brand:

7 na zalihi

129,98kn

Akcija -3%
Akcija!

Opis

SONAX Xtreme Spray & Seal  

Zaštita sa izuzetnim efektom odbijanja vode i sjajem. Jednostavno raspršite na željenu površinu i isperite s običnom vodom. Idealan za vozila koja već imaju dugoročnu zaštitu na laku. Proizvod je dostatan za minimalno 4 do 5 nanošenja.

Pakiranja: 750 ml

Prije samog korištenja vaše vozilo bi bilo poželjno oprati sa šamponom
SONAX Xtreme Wash & Seal, obrisati auto sa
krpom za auto. Nakon toga nanesite proizvod SONAX Xtreme Spray & Seal  i uživajte u sjaju vašeg automobila.

Kad je riječ o vrlo kvalitetnim proizvodima za njegu automobila, 
SONAX je često prvi kod odabira kupaca. Više od 50 godina iskustva, najviši standardi kvalitete i status vodećeg proizvođača auto kozmetike rezultiraju velikim brojem zadovoljnih kupaca. Stalna ulaganja u istraživanje i razvoj temelj su inovativnih i izuzetno učinkovitih novih proizvoda. Proizvodi stvoreni da zadovolje potrebe najzahtjevnijih kupaca.

Kvalitetu proizvoda garantira vrhunski tim stručnjaka u laboratorijima u sklopu tvornice. Prema mnogima istraživanjima najpoznatije je ime u kategoriji auto kozmetike u mnogima zemljama. Paleta proizvoda zadovoljava potrošače u bilo kojemu dijelu njege i održavanja vozila. Isto tako tu su i proizvodi namijenjeni profesionalnoj upotrebi. SONAX je službeni dobavljač F1 tima Mclaren Mercedes. 

SONAX ima najbolje ocjene u stručnom tisku te pobjede na usporednim testovima. Priznanja uglednih istraživačkih institucija potvrđuju visoku kvalitetu SONAX proizvoda. Također, što je posebno važno za vlasnike automatskih autopraonica, SONAX nudi vrhunsku kvalitetu kompletne linije proizvoda za njegu i održavanje vozila.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “SONAX XTREME SPRAY & SEAL 750 ml”
Share on facebook
Facebook

Upit o proizvodu